Onze tips voor Valentijnsdag

Ben jij nog op zoek naar een originele Valentijnskaart? Dan hebben wij een paar bijzondere opties en de komende jaren wordt ons assortiment nog verder uitgebreid. Ook als je dit vlak voor Valentijnsdag leest en je nog op zoek bent naar een last minute aardigheidje of cadeautje dan kunnen we je helpen. Lees vooral verder.

Valentijnskaarten in de webshop

In onze webshop vindt je 2 soorten Valentijnskaarten waar je (geheime) liefde lang plezier van kan hebben.

Beide kaarten kunnen we rechtstreeks voor je versturen. Tot 15 uur op 13 februari besteld = nog op tijd verzonden zodat het op Valentijnsdag in de brievenbus valt (als de postbode mee werkt).

Plaktattoo Love

  • de “love” plaktattoo kaart (niet zo blijvend als een echte tatoeage maar evengoed een indrukwekkende liefdesverklaring en een toffe versiering voor een Valentijnsfeestje)

plantbare valentijnskaarten

  • De plantbare groeikaart: er zijn nu 4 Valentijnsvarianten waar je uit kunt kiezen maar dit worden er nog meer. In het papier zitten bloemenmixzaden dus je stuurt een kaart en een DIY bloemetje in 1.

Tip: ken jij jouw liefde wel goed? Wonen jullie misschien zelfs samen? Bestel in onze webshop een aardetablet erbij en koop een mooie pot zodat ze de kaart meteen kan opkweken.

Later kun je nog een Valentijnskraskaart verwachten, een ontdek-de-geheimen Valentijnskaart en een verbind de punten puzzelkaart voor Valentijn.

Free downloads voor een last minute verrassing

Geen tijd meer om een kaartje te versturen? Hadden jullie afgesproken niets te doen maar je partner houdt zich daar niet aan?

Dan kun je nu nog mooi voor de dag komen met één van onze free downloads voor Valentijn:

valentijnsenvelop

valentijnsenvelop uitslag

  • De printbare Valentijnsenvelop: downloaden, printen, knippen en schrijf er aan de binnenkant een mooie Valentijnstekst op. Je kunt natuurlijk ook altijd googlen om een mooi toepasselijk gedicht te schrijven. Of de moderne Don Juan of Miss Juan gebruikt OpenAi om een mooie tekst te laten schrijven. Het belangrijkste is de persoonlijke touch dus met de hand schrijven maakt het helemaal af. Tip: maak er een tegoedbon van voor een leuk uitje samen!

Valentijn inpakpapier

  • Ook kun je bij ons last minute inpakpapier downloaden om zelf te printen. Als je geen kleurenprinter hebt dan kun je zelf de hartjes inkleuren voor een extra romantisch effect. Je kunt er ook een symbolisch cadeautje van maken. Bijvoorbeeld het Valentijns inpakpapier vouwen als een bootje of vliegtuig om een dagje varen of een citytrip met het vliegtuig te geven.

Heb jij nog een leuk idee voor een nieuwe Valentijnskaart?

Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht want wie weet is deze volgend jaar te koop in onze webshop!

Stay tuned!

plantbare valentijnskaart grow old with me

Groetjes, Elise & Chantal

webshop groeikaarten en houten herinnerboeken
gratis downloads free printables
blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
Meld je aan voor onze nieuwsbrief