Illustratie zoekplaatje kippen pasen voorjaar spelletje

Zoekspelletje “zoek het ei”

Download hier dit leuke zoekplaatje om uit te printen voor Pasen of een voorjaarsactiviteitenboekje of deel het plaatje op social media.

Knutselplaat lente –  pasen

Gratis download! Klik hier. Wat maak jij met de Bonte Raaf Lente poster?

Een raamtekening, versier je de paastakken er mee of maak je er misschien wel leuke eierdopjes van?

We vinden het leuk als je jouw creatie deelt op onze Facebookpagina.

gastenboek A5 invulkaarten

Invulkaarten gastenboek

Download hier gratis de invulkaarten voor het gastenboek om zelf thuis te printen.

Wanneer je de originele wilt bestellen in goede kwaliteit op stevig papier en zonder logo dan kun je ze hier bestellen. Of compleet met houten kaft in gepersonaliseerde of “aan het bruidspaar” versie.

De download is op A4 formaat opgemaakt zodat je 2 A5 invulkaarten op 1 A4 kunt printen. Deze download is uitsluitend beschikbaar gesteld t.b.v. particulier gebruik en mag niet aangepast of nagemaakt worden.

uitleg invulkaarten houten gastenboek

Instructies invulkaarten gastenboek

Download gratis de instructie die je tijdens de bruiloft op de tafel met invulkaarten kunt zetten. Kies 1 van de 3 varianten, print deze zelf thuis uit op stevig papier en vouw deze doormidden. Ook kun je het instructievel in een A5 fotolijstje plaatsen.

Download HIER de algemene versie,

HIER de versie voor instructie “invullen per persoon”

en HIER de versie voor instructie “invullen per stel”.

Recycle doosstickers of envelopstickers

Download hier gratis de doosstickers of envelopstickers om op je verzenddoos, envelop of verpakking te plakken. Met deze stickers kun je laten zien dat de doos die je hergebruikt niet zomaar een oude doos is maar een manier om bewust met het milieu om te gaan. De stickers kun je downloaden en printen op A4 etiket papier of gewoon papier en dan met plakband op de doos plakken. Een betere wereld begint bij jezelf!

Wij hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal. Heb je zelf BRIEVENBUSDOOSJES over die je niet hergebruikt? Gooi ze niet bij het oud papier want wij zijn er erg blij mee!

Autobingo

Verveel je niet meer op de achterbank met Bonte Raaf auto bingo!
Download hier gratis dit leuke autobingo spel en beleef urenlang plezier onderweg.

Spreek met elkaar af of je speelt voor een volle rij of een volle kaart of verzin samen je eigen spelregels zoals wie de meeste heeft weggestreept wanneer de eindbestemming bereikt is.

Print dit autobingo vel meerdere keren uit om de kinderen gelijke kansen te geven of maak het moeilijker door ze allebei andere plaatjes te laten zoeken. Je kunt ook de ene versie voor de heenweg gebruiken en de andere voor de terugweg.

Tip: lamineer de bingokaarten zodat deze met white boardstiften elke keer opnieuw gebruikt kunnen worden.

Valentijnsdag

Laatste minuut oplossing om je lief te verassen.
Print uit en vouw er een envelop van.
Schrijf direct op de envelop of stop er een brief in, een kadootje, tegoedbon of…

sint knutsel kleurplaat

Sinterklaas kleur- en knutselplaat

Leuke knutselplaat van het paard van Sinterklaas. Met een wc-rolletje kun je het paard “echt” laten staan. Of plak de kleurplaat van Amerigo op een glazen potje met waxinelichtje dan heb je een leuk lichtje om neer te zetten met pakjesavond. Zo krijgt 5 december een extra persoonlijke touch!

Download hier en print deze makkelijk thuis uit.

Kerstetiketten of kerstlabels

Print deze speciale naamlabels uit en je hebt leuke etiketten of labels als finishing touch voor je ingepakte kerstkadootjes. Kom je inpakpapier te kort? Dan kun je de bijpassende free printable last minute inpakpapier erbij uitprinten.

Download de naametiketten hier!

inpakpapier kerst

3 varianten last minute inpakpapier

Oeps… vergeten je cadeautjes in te pakken en de winkels zijn al dicht. Print dan ons kerstinpakpapier uit en je steel de blits met je mooie cadeautjes. We hebben 3 varianten kerstpapier, met een patroon van de blije kalkoen, een patroon van robotjes in kerstsfeer en een patroon van vrolijke elanden of eigenlijk rendieren. Als je op de link klikt worden ze opgeslagen in de downloadmap vanwaaruit je ze kunt printen. De kleuren kunnen per scherm en printer afwijken.

Voor kalkoeninpakpapier: download deze hier!

Voor inpakpapier met roodborstjes: download deze hier!

Voor elandeninpakpapier: download deze hier!

Veel inpakplezier en fijne kerstdagen alvast.