Klantenservice en voorwaarden2021-12-17T16:30:17+01:00

Welkom op onze klantenservice pagina.

Bij vragen, opmerkingen of klachten graag een mailtje sturen naar info@bonteraaf.nl of gebruik het antwoordformulier op onze contactpagina.

Hieronder zijn de algemene voorwaarden van Bonte Raaf te lezen of op te slaan om te printen.

De “algemene voorwaarden ontwerp” zijn van toepassing op al ons ontwerp- en illustratiewerk en leveringen van drukwerk (zowel aan zakelijke als particuliere klanten). De “algemene voorwaarden webshop” zijn van toepassing op alle bestellingen in de Bonte Raaf webshop.

Op deze pagina vind je ook het herroepingsformulier welke je kunt gebruiken wanneer je onverhoopt een niet-gepersonaliseerd product retour zou willen sturen.

Wij versturen onze webshopproducten binnen enkele dagen tot een week (na ontvangst betaling), óók de gepersonaliseerde artikelen. Sneller nodig? Neem dan even contact op want in overleg is er meestal veel mogelijk. Persoonlijke condoleanceboeken of kraamboeken kunnen vaak, afhankelijk van het moment van bestellen en de wensen, nog dezelfde dag geproduceerd en verzonden worden.

Wij hanteren standaard verzendtarieven voor brievenbuspost (€ 5,95 NL) en pakketpost (€ 7,95 NL € 12,50 B) . Soms betaal je meer verzendkosten dan wij aan postzegels of verzendkosten verbruiken en soms minder. Het verpakken en de verpakkingsmaterialen kosten tijd en geld. Wij hebben hiervoor gekozen zodat we de gemiddelde verzendkosten laag kunnen houden.

Op onze FAQ / Veelgestelde vragen pagina kun je de veelgestelde vragen lezen. Mocht je een vraag hebben die daar nog niet bij staat, dan horen we het graag!

Ga naar de bovenkant