Bonte Raaf klantenservice en voorwaarden2018-08-14T15:28:56+02:00

Welkom op onze klantenservice pagina. We zijn deze aan het aanpassen dus helaas is deze pagina momenteel niet compleet en nog wat rommelig.

Bij vragen graag een mailtje sturen naar info@bonteraaf.nl of gebruik maken van ons antwoordformulier.

Hieronder zijn de algemene voorwaarden van Bonte Raaf te lezen of op te slaan om indien gewenst te printen.

De “algemene voorwaarden ontwerp” zijn van toepassing op al ons ontwerp- en illustratiewerk en leveringen van drukwerk (zowel aan zakelijke als particuliere klanten). De “algemene voorwaarden webshop” zijn van toepassing op alle bestellingen in de Bonte Raaf webshop.

Op deze pagina vind je ook het herroepingsformulier welke je kunt gebruiken wanneer je onverhoopt een niet-gepersonaliseerd product retour zou willen sturen.

algemene voorwaarden ontwerp
algemene voorwaarden webshop
herroepingsformulier webshop
privacyverklaring bonte raaf

Wij versturen onze webshopproducten binnen enkele dagen tot een week (na ontvangst betaling), óók de gepersonaliseerde artikelen. Sneller nodig? Neem dan even contact op want in overleg is er meestal veel mogelijk.

Wij hanteren standaard verzendtarieven voor brievenbuspost (€ 4,95 NL) en pakketpost (€ 7,50 NL € 12,50 B) . Soms betaal je meer verzendkosten dan wij aan postzegels of verzendkosten gebruiken en soms minder. Het verpakken en de verpakkingsmaterialen kosten tijd en geld. Wij hebben hiervoor gekozen zodat we de gemiddelde verzendkosten laag kunnen houden.