Ontwerp van een pakkend logo en bijpassende unieke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van je bedrijf.

Bij de start van een nieuw bedrijf, een fusie of reorganisatie werken wij als grafisch ontwerpers samen met grote en kleine ondernemers om een scherp en passend ontwerp te maken. Zo ontstaat er een imago die de juiste doelgroep aanspreekt.
Van strakke vormgeving, modern tot authentiek, speels of ‘out-of-the-box’. Van visitekaart en flyer tot online banner of een heldere infographic die je verhaal in één oogopslag verteld. Alles met de juiste uitstraling waardoor nieuwe klanten worden aangetrokken en bestaande klanten terugkomen.

Graag komen we met jou in gesprek om te kijken welk ontwerpproces het beste bij jou past. De meest uitgebreide en actuele indruk van ons werk vind je op onze Pinterest pagina. Ook kun je hier onze portfolio ontwerp en illustraties bekijken.

Een kleine greep uit de zaken waarvoor ondernemers bij ons terecht kunnen zijn:

  • logo ontwerp / huisstijl (ook helpen we je graag met het totaalplaatje van je branding zodat je logo straks echt de juiste doelgroep aantrekt)
  • opvallende, liefst alternatieve, visitekaartjes die functioneren als ‘conversation starter’ bij een kennismaking
  • zakelijke flyers, brochures, bedankkaartjes, cadeaubonnen, eventueel voorzien van unieke illustraties of iconen
  • opvallende en duidelijke infographics (informatie sneller duidelijk maken door een combinatie van tekst en illustratie)
  • bijpassende headers en achtergronden voor diverse social media kanalen
  • portretillustratie, geïllustreerde avatar of logo iconen die de huisstijl versterken
  • ontwerpen van posters ter aankondiging van een evenement
  • vormgeving en illustratie van (e-)boek, free download, kleurplaat of een andere klantentrekker

Boekillustraties

Wij lezen allebei heel graag en zijn gek op mooi geïllustreerde (kinder)boeken. Hoe leuk is het dan om onze eigen illustraties terug te zien in een mooi kinderboek, liefst met een bijzonder moraal in het verhaal. In de header hierboven krijg je een kleine indruk van het boek Tobias en Vogel, een bijzonder project waarvoor wij hebben samengewerkt met Marja Pullens van Boom & Stroom.

Inmiddels hebben we ook de illustraties voor het kinderboek ‘Suus en het grauwe stadje’ mogen maken, weer een heel bijzonder project. Als ook voor het Auteurs voor Australië boek waarvan de opbrengst volledig naar het Wereld Natuurfonds gaat. Verder hebben we voor het ondernemersboek van Sign Your Design alle hoofdstukken een verhalende illustratie mogen tekenen.

Het laatste boek wat wij mochten illustreren is de gedichtenbundel ‘Verder dan de maan’ van Woorden vol liefs.

kinderboekillustratie Suus en het Grauwe Stadje Vriendinnen boekillustratie bad signyourdesign boekillustratieskinderboekillustraties

Kleurplaat of inpakpapier op maat

Heb je als doelgroep kinderen of moeders dan kunnen we een kleurplaat of aftelkalender voor je tekenen. Deze kun je dan bij bestellingen of events mee geven, als extraatje bij een nieuwsbrief of gratis download op je website.

Hetzelfde kan natuurlijk met inpakpapier in je huisstijl of met toffe illustraties. Deze kunnen we laten drukken zodat je ze voor je webshop kunt gebruiken of als klantvriendelijk last minute inpakpapier als free download op je website.

Voor beiden hebben we ook een database met varianten die we kunnen voorzien van jouw logo en eventueel huisstijlkleuren. Zie hier!

kleurplaat verbind de punten fotografie wedstrijd zakelijk inpakpapier Sabores Elisabeth's Way en Bonte Raaf

Zakelijke (groei)kaarten

Zoek je nog een mooi eindejaarspresentje of attentie voor een ander moment? Het is mogelijk om een groeikaart (papier met zaden dus een kaart en DIY bloemetje in één) door ons compleet in huisstijl te laten ontwerpen en produceren. Of kies voor een van de vele andere bijzondere kerstkaarten in onze webshop, waar de ontvanger echt nog wat mee kan doen. Hierdoor blijft jouw boodschap extra lang onder de aandacht.

Ook is er de mogelijkheid om de plantbare groeikaarten bij ons in te kopen ten behoeve van wholesale in jouw winkel of webshop.

Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of zoek je iets totaal anders? Neem in alle gevallen contact met ons op zodat wij samen met jou iets unieks kunnen creëren. Ook kun je hier meer over lezen in ons blog.

Of kijk eens vrijblijvend op onze prijslijstpagina waar je ook de vragenlijst zakelijk ontwerp kunt vinden als hulpmiddel om voor jezelf op een rijtje te krijgen welke richting je op wilt. Sla gerust de vragen die niet van toepassing zijn over. Wij gebruiken de antwoorden op de vragen om een goede basis te creëren voor het ontwerpproces en een duidelijk beeld te krijgen van de gewenste uitstraling van je onderneming, product of boek.

Via onze homepage kun je ook heel makkelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Ook wel inspiratiesessie genoemd omdat wij altijd vol tips en inspiratie zijn en jou graag helpen.

review recensie ontwerp illustratie