Ontwerp van een pakkend logo en bijpassende unieke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van je bedrijf.

Bij de start van een nieuw bedrijf, een fusie of reorganisatie werken wij nauw samen met grote en kleine ondernemers om een scherp en passend ontwerp te maken.
Van formeel, modern tot authentiek of ‘out-of-the-box’. Van visitekaart en flyer tot online banner en websiteontwerp. Alles met de juiste uitstraling waardoor nieuwe klanten worden aangetrokken of bestaande klanten terugkomen.

Een kleine greep uit de overige zaken waarvoor ondernemers bij ons terechtkunnen zijn opvallende (boek)illustraties, ontwerpen van posters ter aankondiging van een evenement of cadeaubonnen. Ook kunnen wij bijpassende headers en achtergronden ontwerpen voor diverse social media platforms.

Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of zoek je iets totaal anders? Neem contact met ons op zodat wij de uitdaging aan kunnen gaan om samen iets unieks te creëren.

Of kijk eens vrijblijvend op onze prijslijstpagina waar je ook de vragenlijst kunt vinden als hulpmiddel om voor jezelf op een rijtje te krijgen welke richting je op wilt.