Ontwerp van een pakkend logo en bijpassende unieke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van je bedrijf.

Bij de start van een nieuw bedrijf, een fusie of reorganisatie werken wij als grafisch ontwerpbureau samen met grote en kleine ondernemers om een scherp en passend ontwerp te maken. Zo ontstaat er een imago die de juiste doelgroep aanspreekt.
Van strakke vormgeving, modern tot authentiek, speels of ‘out-of-the-box’. Van visitekaart en flyer tot online banner en een infographic die je verhaal in één oogopslag verteld. Alles met de juiste uitstraling waardoor nieuwe klanten worden aangetrokken en bestaande klanten terugkomen.

Een portretillustratie kan een mooie aanvulling zijn op je huisstijl, als avatar een herkenbare eyecatcher op social media of de basis voor je logo. Graag komen we met jou in gesprek om te kijken welk ontwerpproces het beste bij jou past. Kijk eens op onze andere pagina’s voor meer informatie en een glimp van onze mogelijkheden. De meest uitgebreide en actuele indruk van ons werk vind je op onze Pinterest pagina. Ook kun je hier onze portfolio ontwerp en illustraties bekijken.

Een kleine greep uit de zaken waarvoor ondernemers bij ons terecht kunnen zijn:

  • logo ontwerp / huisstijl (ook helpen we je graag met het totaalplaatje van je branding zodat je logo straks echt de juiste doelgroep aantrekt)
  • opvallende, liefst alternatieve, visitekaartjes die functioneren als ‘conversation starter’ bij een kennismaking
  • zakelijke flyers, brochures, bedankkaartjes, cadeaubonnen, eventueel voorzien van unieke illustraties of iconen
  • opvallende en duidelijke infographics (informatie snel duidelijk maken door een combinatie van tekst en illustratie)
  • bijpassende headers en achtergronden voor diverse social media kanalen
  • portretillustratie, geïllustreerde avatar of logo iconen die de huisstijl versterken
  • ontwerpen van posters ter aankondiging van een evenement
  • vormgeving (e-)boek, free download, kleurplaat

Kinderboekillustraties

Wij zijn allebei dol op lezen en gek op mooi geïllustreerde kinderboeken. Hoe leuk is het dan om onze eigen illustraties terug te zien in een mooi kinderboek, liefst met een bijzonder moraal in het verhaal. In de header hierboven krijg je een kleine indruk van het boek Tobias en Vogel, een bijzonder project waarvoor wij hebben samengewerkt met Marja Pullens van Boom & Stroom.

Momenteel zijn we druk bezig met de illustraties voor het kinderboek ‘Suus en het grauwe stadje’, weer een heel bijzonder project.

Heb je als doelgroep kinderen of moeders dan kunnen we een kleurplaat of aftelkalender voor je tekenen. Deze kun je dan bij bestellingen of events mee geven, als extraatje bij een nieuwsbrief of gratis download op je website.

Zakelijke groeikaarten

Zoek je nog een mooi eindejaarspresentje of attentie voor een ander moment? Het is mogelijk om een groeikaart (papier met zaden dus een kaart en DIY bloemetje in één) door ons compleet in huisstijl te laten ontwerpen en produceren. Ook is er de mogelijkheid om de groeikaarten uit de webshop bij ons in te kopen ten behoeve van wholesale.

Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of zoek je iets totaal anders? Neem in alle gevallen contact met ons op zodat wij samen met jou iets unieks kunnen creëren.

Of kijk eens vrijblijvend op onze prijslijstpagina waar je ook de vragenlijst zakelijk ontwerp kunt vinden als hulpmiddel om voor jezelf op een rijtje te krijgen welke richting je op wilt. Sla gerust de vragen die niet van toepassing zijn over. Wij gebruiken de antwoorden op de vragen om een goede basis te creëren voor het ontwerpproces en een duidelijk beeld te krijgen van de gewenste uitstraling van je onderneming, product of boek.