Wij hebben inmiddels zoveel leuke reacties ontvangen op ons werk, alleen al via Facebook recensies zoveel mooie recensies, dat wij deze hier willen verzamelen. Zodat jij als (potentiële nieuwe) klant een nog betere indruk kunt krijgen van hoe wij werken en hoe dit door onze klanten ervaren wordt.

Op onze Facebook pagina kun je ook nog veel recensies bekijken: www.facebook.com/bonteraaf/reviews en mocht je klant van ons zijn dan kun je daar ook een recensie achter laten. Als je ons opzoekt met google, kun je ook daar een recensie kwijt en bekijken.

Natuurlijk vinden we het ook altijd leuk als je je ervaringen via de mail naar ons wilt sturen. Benieuwd naar ons recensiebeleid? Scroll dan naar beneden.

Wederom een super ervaring met de mensen van Bonte Raaf. Goede duidelijke communicatie. Ze denken mee en en verbeteren het product dat je in gedachten hebt.

Als wij in de toekomst met onze stichting Erfgoed 40-45, gemeenten Valkenswaard en Waalre, wederom grafische ondersteuning nodig hebben is Bonte Raaf zeker onze eerste keuze!

educatief illustratie en ontwerpRaimondo (via Google - juli 2024), Ontwerp- en illustratie vrijheidsboekje

Voor de 3e keer een (grote) opdracht laten doen bij Bonte Raaf. De eerste keer was voor het logo van mijn schoonheidssalon. Hierbij werd al goed geluisterd naar mijn wensen en werd en goed meegedacht over wat ik met mijn salon wilde uitstralen.

Nu hebben mijn partner en ik voor de 2e keer onze geboortekaartjes laten ontwerpen bij Bonte Raaf. Je kan gemakkelijk een formulier invullen op de website waar je al je wensen in kan benoemen. Snel hadden we al een voorbeeld binnen gekregen. Hier wilden we nog een paar kleine dingen aan laten aanpassen. Ook dit gebeurde weer heel snel en kregen wij het voorbeeld wat precies was wat wij zochten.

Al met al, meer dan tevreden!!!

Sandra (via Google - november 2023), Logo en huistijlontwerp

Fantastische samenwerking voor het maken van mijn illustraties én logo/huisstijl. Prettig contact, denken super fijn mee! Ook hebben Chantal en Elise hele fijne input gegeven. Heel erg blij mee! Ze denken echt graag met je mee en luisteren goed naar je wensen.
Ik vind het heel waardevol om met deze 2 dames te werken.

Temba (via google - april 2023), Logo en huisstijlontwerp

Heel fijn team om mee te werken, naast onze trouwkaart en geboortekaartjes in dezelfde stijl hebben ze ook de laatste 3 edities van onze Brouwersgatse Glozzie topwerk geleverd voor onze carnavalsclub CV De Pintenwippers middels een mooie kleurplaat, een speciaal daarvoor gemaakt ganzenbord en een geweldige infographic om ons carnavalskabinet te introduceren!

Een heel prettig bureau om mee samen te werken, ouderwetse echte creativiteit, afspraak = afspraak en Brabantse gemoedelijkheid, kortom een aanrader!

Geoffrey (via google - oktober 2022), Divers zakelijk ontwerp- en illustratiewerk

Een enthousiast team met veel plezier in hun werk. De service is top, net als de geleverde bestelling.

Hier ga ik vaker bestellen, dank dames!

Superfijn bedrijf, denk met je mee en heb daar verschillende opdrachten geplaatst zoals persoonlijke groeikaarten en illustraties voor mijn boek. Echt een aanrader!

signyourdesign boekillustratiesCarlijn (via google - november 2021), Illustraties zakelijk ondernemersboek

Wat snel!!!

Zo is het mooi! Een blij ei hier, die een klein dansje doet achter het bureau.

Jullie zijn toppers! Dankjewel

💕

Elke (via mail - Oktober 2021), Ontwerp nieuw logo

Bonte raaf heeft voor mijn bedrijf BBkidsshop nieuwe visitekaartjes en postkaarten ontworpen.
Ze denken heel goed met je mee, ze reageren snel en effectief.
Met als resultaat een super blije klant met mooie visitekaartjes en postkaarten.

postcard visitekaartje flyerBianca (via google - januari 2020), Ontwerp visitekaartje en postcard

Beste dames,

De kerstkaarten zijn in goede orde ontvangen. Wat een ontzettend leuk kaartje is het geworden.
Heel erg bedankt voor het maken van het mooie ontwerp en het leuke contact.

 

kerstkaart groeikaartDesirée (via mail - december 2019), Zakelijke kerstkaarten met unieke illustratie

Bonte Raaf heeft de illustraties verzorgd van het prentenboek dat ik heb geschreven voor jonge kinderen over vormen, emoties en samenwerken:

Het land van Driehoek en Vierkant.

Vanaf het eerste gesprek zat het meteen goed. Super fijne communicatie en denken met je mee! Daarom meteen ook kopieerbladen bij het boek laten maken voor extra leerplezier na het lezen van het boek.

kinderboek prentenboekDenise (via Google - mei 2024), Prentenboekillustraties

Chantal & Elise zijn ware professionals met een enorme dosis positieve en creatieve energie. Zij hebben al verschillende ideeën uitgewerkt tot tastbare producten die ik binnen mijn bedrijf gebruik. Ze denken mee, bieden service en zijn origineel. Ik zal zeker vaker met ze samenwerken.

zakelijke kleurplaatSabrina (via Google - september 2023), Zakelijke kleurplaten op maat (o.a.)

Aan Chantal en Elise heb ik gevraagd een logo te maken voor één van mijn bedrijven. Ik had ze de vrije hand gegeven, want ik vertrouw volledig op hun kunnen. Ze kwamen met een verrassend ontwerp, waar ik nog een paar keer op heb geschoten. Maar eigenlijk vrij snel was het ontwerp naar mijn zin.
Ze luisterden goed naar mijn wensen en konden deze heel goed vertalen in mijn logo. Ze zijn een ijzersterk team dat voor zowel zakelijke als particuliere klanten het juiste ontwerp kan maken.

logo one breastLilian (via Google - maart 2023), Ontwerp logo en huisstijl

Een logo is je soms letterlijk je visitekaartje. Het is persoonlijk en past bij je onderneming.

Mijn logo is ontworpen door Chantal en Elise van Bonte Raaf, ontwerp en illustraties.

Goede samenwerking en ze hebben echt gekeken en geluisterd naar datgene waar mijn praktijk voor staat.

Gaido visitekaartje blogHelma (via eigen Facebook tijdlijn - oktober 2022), Ontwerp logo en huisstijl

Voor ons 12,5 jarig jubileum hebben we een hele leuke kleurplaat laten ontwerpen. De kleurplaat is erg leuk geworden! Heel fijn contact en snelle service! Bedankt dames!

kleurplaat stalEmma (via Facebook - februari 2022), Geïllustreerde kleurplaat voor jubileum
De dames van de Bonte Raaf hebben voor een online marketing campagne mooie illustraties ontwikkeld.
De illustraties waren al snel opgeleverd en zagen er perfect uit!
illustratie strip keukenmessenTim (via google - oktober 2021), Illustraties online marketing campagne

Al twee keer hebben wij de hulp gevraagd van Elise en Chantal voor onze webshop.

De eerste keer voor een illustratie voor op de productdoos van onze muziekmobielen. De tweede keer voor het maken van een patroon voor de productie van onze twee nieuwste muziekmobiel ontwerpen.

Beide keren super tevreden. Oog voor detail, eigen inbreng en de communicatie verloopt enorm vlot, super fijn als je zelf ook snel kan reageren. Helemaal top dus! De volgende keer gaan we dus weer naar de Bonte Raaf!

kiekepiep doos illustratiesKiekepiep (via google - September 2021), Tekeningen t.b.v. verpakkingen kindermobiel

De dames van Bonte Raaf hebben mijn flyer ontworpen, en nu ook mijn kleurplaat.
Super blij mee!

kleurplaat illustratie nogsteedshipTamar (via Facebook - januari 2020), Ontwerp flyer en kleurplaat

Lieve Chantal en Elise,

We willen jullie heel erg bedanken dat jullie ons vanuit Bonte Raaf helpen in onze missie om voedselverspilling tegen te gaan en monden te voeden.

Jullie logo slaat de spijker op zijn kop. Jullie hebben ons geholpen met de eerste stappen om grootse dingen te gaan bereiken.

Namens het volledige bestuur ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen!

logo dishmissed huisstijlStichting Dishmissed - No Waste (via Facebook - maart 2019), Logo en huisstijl

Elise & Chantal hebben mij ontzettend goed verholpen, ik raad ze absoluut aan om mee te werken. Het hele proces was nieuw voor mij, en zij hebben een label voor onze honingpotten ontworpen, en een logo. Het heeft een aantal maanden geduurd doordat ik niet veel tijd had, maar ze zijn ontzettend geduldig geweest. Ze denken mee, geven advies, en zijn prettig mee om mee te werken. Heel hartelijk dank dames!

logo african bush honeyMariska (via Facebook - februari 2019), Ontwerp logo en potetiket

Bonte Raaf ingeschakeld voor de illustraties in het kinderboek Verder dan de maan. Stuk voor stuk prachtige illustraties, exact zoals ik het voor ogen had. Vrolijk, luchtig, lieflijk en kleurrijk. Maar toch rustig, stijlvol en tijdloos. Wat een enorm mooie toevoeging aan mijn boek.

De samenwerking verliep vlekkeloos. Chantal en Elise schakelen ontzettend snel, waardoor het proces lekker vlot verliep. Er was sprake van een creatieve input en eerlijk advies op basis van hun kennis en ervaring.

Chantal en Elise, oprecht heel veel dank voor jullie fantastische werk!

kinderboekillustratiesLinsey (via Google - september 2023), Illustraties gedichtenbundel verder dan de maan

Voor mijn families heb ik al diverse keren een gepersonaliseerd gastenboek/ condoleance register besteld. Bonte Raaf luistert goed naar de wensen en vertaalt dit moeiteloos naar een prachtig en uniek ontwerp. Ze werken ontzettend snel, wat voor de uitvaartbranche belangrijk is aangezien ik maar een paar dagen voor de voorbereiding heb. Zeer het aanbevelen waard.

condoleanceboek met naamPatricia (via Google - maart 2023), Condoleanceboeken op maat

De dames van Bonte Raaf hebben in december 3 superleuke portretillustraties gemaakt die ik voor marketingdoeleinden kan gebruiken op sociale media en in mailings. De samenwerking verliep soepel en ik ben heel blij met het resultaat. Ook veel positieve reacties ontvangen van opdrachtgevers en vrienden. Ik kom zeker terug bij Chantal en Elise wanneer ik weer een soortgelijke klus heb. Aanrader.

Astrid (via Facebook - januari 2023), Portretillustraties serie

Persoonlijke benadering. Goed meedenken en snel resultaat.

Inge (via Google - februari 2023), Website design look and feel

Fijne samenwerking en een topteam. Hebben een half woord nodig om uitstekend werk te leveren. Vriendelijk, behulpzaam, pro-actief en snelle, heldere communicatie. De Bonte Raaf zet zich ook in voor goede doelen en werkte belangeloos mee aan de samenstelling van een bundel waarvan de opbrengst naar het Wereld Natuur Fonds gaat. Een bedrijf met een groot hart op de juiste plaats.

boekillustratie badOli Veyn (via google - Oktober 2021), Illustraties per verhaal boek Auteurs voor Australië

Heel fijn samengewerkt voor de illustraties van mijn kinderboek Suus en het Grauwe Stadje. De illustraties zijn super geworden 😃 en maken het verhaal helemaal af 😄😄

kinderboekillustratie Suus en het Grauwe Stadje KaftWendy (via Facebook - januari 2021), Kinderboekillustraties

Prachtige flyer laten maken door De Bonte raaf. Elise en Chantal nemen alle tijd om te kijken wat bij je past. Na veel overleg samen tot een professioneel resultaat gekomen. De reacties op de flyer zijn zeer positief. Ben er super blij mee. Bedankt dames.

flyer marion hondencoachMarion (via Facebook - september 2020), Ontwerp flyer

Wat een fantastische samenwerking heb ik weer gehad met deze getalenteerde dames.
Voor mijn nieuwe bedrijf wilde ik weer een nieuw logo / huisstijl. Zo creatief zijn deze dames, echt fantastisch gewoon! Ze houden rekening met jouw wensen, wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en ze houden rekening met je persoonlijkheid zodat dit logo ook echt JOUW logo wordt. Ieder ontwerp is uniek. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe logo en huisstijl. Ik kan er weer een aantal jaren tegenaan. Thanks ladies.

logoMarilouMarlou (via google - januari 2020), Logo en huisstijlitems

Het logo van mijn bedrijf en mijn huisstijl zijn ontworpen en uitgevoerd door Bonte Raaf. Chantal en Elise zijn creatief, geduldig en professioneel. Keuzes maken uit zoveel mooie ideeën is soms lastig maar ook daar kunnen ze je bij helpen met duidelijke argumenten. In 2020 staat er weer een mooi ontwerp op mijn verlanglijstje en dat leg ik opnieuw bij dit ontwerpbureau neer.

 

visitekaartjes logo huisstijlDaphne (via google - december 2019), Ontwerp logo huisstijl visitekaartje

En dan wil je graag voor jezelf beginnen, maar hoe doe je dat: een logo en huisstijl ontwerpen? 😳
Je gaat praten met Chantal en Elise. Zij maken na het gesprek een aantal logo’s. Dan: welke vind je mooi, wat niet en waarom niet? Welke kleuren en waarom (in mijn geval donkerrood en lichtgroen vanwege de mooie blaadjes in het voorjaar) en dan ‘opeens’ heb je een prachtig, passend logo met allerlei boodschappen erin!
Mijn hele huisstijl, inclusief (rol)banners is prachtig geworden! Zo blij mee!
Alle lof voor Bonte Raaf! Een echte aanrader!

Klik hier voor de website van Ester van de Hoek uitvaart.

logo ester uitvaartEster (via Facebook - oktober 2019), Logo en huisstijlitems

Ons recensiebeleid: De recensies op deze pagina zijn een verzameling van reviews die we binnen krijgen via verschillende kanalen. Bij elke review staat of deze ontvangen is via onze social media kanalen, google, mail of andere kanalen. Ze staan zoveel mogelijk op volgorde van binnenkomst, met de laatste reacties bovenaan. Omdat we ons vooral richten op zakelijke klanten, hebben we de particuliere reviews hier op deze pagina weggelaten.

Alle recensies worden door ons gecontroleerd op echtheid, wat niet zo moeilijk is vanwege ons persoonlijke contact met onze klanten. Alle reviews verzamelen wij in een worddocument met vermelding van voornaam, plaatsingsdatum en bronlocatie. De elders geplaatste recensies zijn ook nog terug te lezen op het betreffende platform zolang als dat platform deze toont.

Omdat wij alleen blij worden van echte reviews hanteren wij zeker geen beloningsbeleid voor recensies, op wat voor manier dan ook. Neprecenties zullen we altijd rapporteren en, indien mogelijk, verwijderen. Het is de bedoeling dat de ervaringen van onze klanten een eventuele toekomstige klant een reëel beeld geeft van onze manier van werken, dienstverlening en producten.