Wij hebben inmiddels zoveel leuke reacties ontvangen op ons werk, alleen al via Facebook recensies zoveel mooie recensies, dat wij deze hier willen verzamelen. Zodat jij als (potentiële nieuwe) klant een nog betere indruk kunt krijgen van hoe wij werken en hoe dit door onze klanten ervaren wordt.

Op onze Facebook pagina kun je ook nog veel recensies bekijken: www.facebook.com/bonteraaf/reviews en mocht je klant van ons zijn dan kun je daar ook een recensie achter laten. Als je ons opzoekt met google, kun je ook daar een recensie kwijt en bekijken.

Natuurlijk vinden we het ook altijd leuk als je je ervaringen via de mail naar ons wilt sturen. Benieuwd naar ons recensiebeleid? Scroll dan naar beneden.

Een heel prettig bureau om mee samen te werken, ouderwetse echte creativiteit, afspraak = afspraak en Brabantse gemoedelijkheid, kortom een aanrader!

Geoffrey (via google - oktober 2022), Divers zakelijk ontwerp- en illustratiewerk

Onwijs bedankt voor het kaartje, super leuk thuis komen! 😍😃

Wij hebben een prachtige dag gehad & hebben al enorm gelachen & genoten bij het lezen van de kaartjes 😃

houten gastenboekKim (via mail - september 2022), Gepersonaliseerd houten gastenboek

Wij hebben onlangs als bedankkaart, voor de uitvaart van mijn oma, de Vergeet-me-nietjes plantkaart besteld. Wij zijn heel erg tevreden over de kaarten en geleverde service tijdens de bestelling. Door het vele werk dat komt kijken bij een uitvaart, had ik het niet altijd even scherp, maar met de geduldige medewerkers van Bonte Raaf kreeg ik alle info en details die ik nodig had.
Erg fijn geholpen!

Marlou (via google - mei 2022), Plantbare vergeet me niet bedankkaartjes

Een enthousiast team met veel plezier in hun werk. De service is top, net als de geleverde bestelling.

Hier ga ik vaker bestellen, dank dames!

Superfijn bedrijf, denk met je mee en heb daar verschillende opdrachten geplaatst zoals persoonlijke groeikaarten en illustraties voor mijn boek. Echt een aanrader!

signyourdesign boekillustratiesCarlijn (via google - november 2021), Illustraties online marketing campagne

Wat snel!!!

Zo is het mooi! Een blij ei hier, die een klein dansje doet achter het bureau.

Jullie zijn toppers! Dankjewel

💕

geheimElke (via mail - Oktober 2021), Ontwerp nieuw logo
Hele mooie boeken ontvangen van de Bonte Raaf.
Als eerste mijn babyshowerboek met invulkaarten. Vervolgens in dezelfde stijl een kraamvisiteboek met namen en geboortedata.
Toen op maat een kaft laten ontwerpen voor de geboortekaartjes.
Heel erg bedankt! 💕
babyshowerboek kraamboekEline (via Facebook - augustus 2021), Herinnerboek babyshower kraamboek

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Superleuke kaarten en andere dingen met liefde om het milieu te sparen en beter te maken gemaakt. Als je iets besteld krijg je het vlot in de brievenbus, met zorg geregeld, gerecyclde envelop, en de kaarten, die ik in dit geval bestelde, zijn stuk voor stuk een cadeautje om op de post te doen. Een echte aanrader!

corona opfleurkaartje groeipapierStefani (via google - november 2020), Groeikaarten webshop

Er werd nog netjes gemaild of we de datum wel wouden ivm corona. Leuk en persoonlijke pakketje viel sneller dan verwacht door de brievenbus.

houten gastenboek gepersonaliseerdErika (via The Perfect Wedding - juni 2020), Houten gastenboek met namen en trouwdatum

Bonte raaf heeft voor mijn bedrijf BBkidsshop nieuwe visitekaartjes en postkaarten ontworpen.
Ze denken heel goed met je mee, ze reageren snel en effectief.
Met als resultaat een super blije klant met mooie visitekaartjes en postkaarten.

postcard visitekaartje flyerBianca (via google - januari 2020), Ontwerp visitekaartje en postcard

Beste dames,

De kerstkaarten zijn in goede orde ontvangen. Wat een ontzettend leuk kaartje is het geworden.
Heel erg bedankt voor het maken van het mooie ontwerp en het leuke contact.

 

kerstkaart groeikaartDesirée (via mail - december 2019), Zakelijke kerstkaarten met unieke illustratie

Wij hebben de bedankjes besteld dat je kan planten en waaruit dan kruiden komen. Zeer tevreden van dit alles!!! zeker aan aanrader

groeibedankjes bruiloft groeipapierSilke (via Facebook - april 2019), Bedankjes met groeipapier en houten tags

Wauw, wat een top bedrijf! Twee dagen voor we gingen trouwen bedacht ik me dat we nog helemaal geen gastenboek hadden. Ik had het leuke gastenboek van Bonte Raaf al eens voorbij zien komen. Op hun site las ik dat de gastenboeken binnen een week geleverd werden, maar dat je contact kan opnemen als je het sneller nodig hebt.
Ik heb ze die avond rond 22.00 uur nog gemaild met de vraag of ik het gastenboek met standaard tekst de volgende dag bij ze kon ophalen. Ze mailden een half uur daarna dat ik het gastenboek nog kon bestellen (zelfs gepersonaliseerd!!) en dat ze er de volgende ochtend meteen mee aan de slag zouden gaan. De volgende dag rond de middag kon ik het al ophalen! Precies op tijd voor de bruiloft.

Wat een service! En dat is nog niet alles.. Toen we thuiskwamen na de bruiloft vonden we een felicitatie kaartje in de brievenbus.

Echt toppers! Nogmaals bedankt! Door jullie snelle service en moeite hebben jullie onze bruiloft weer een beetje mooier gemaakt. En het gastenboek is prachtig met de leuke invulkaarten. ✨

 

houten gastenboek met invulkaartenDesi (via The Perfect Wedding - augustus 2019), Houten gastenboek gepersonaliseerd

Hi Elise en Chantal,

Ik wil even laten weten dat we alleen maar leuke en enthousiaste reacties krijgen op onze kaart!

Hier een paar reacties;

“Wooooww, vet jullie kaart is een plant, mooie kaart!”

“Wat origineel, nog nooit zoiets gezien, super vet!”

“Wat een leuke kaart, wij kijken nu al uit naar de vergeet me nietjes”

Super bedankt dames!

We weten jullie voortaan te vinden.

Fijne zondag avond nog.

Groetjes Janneke

 

Trouwlogo op trouwkaart op groeipapierJanneke (via mail - april 2019), Trouwkaarten op groeipapier

Dank je wel! Ik heb ze net uitgepakt!

Ziet er echt super uit! Dank je wel voor jullie service! Echt super!!

gevouwen geboortekaartje kwartetDenise (via mail - augustus 2018), Geboortekaartjes

Wij zijn helemaal blij met het gepersonaliseerde gastenboek dat deze dames voor ons huwelijk op 22 september a.s. gemaakt hebben! Met wat inspiratie uit eerder werk van deze dames en onze persoonlijke wensen, is het precies geworden zoals gehoopt!

geheimLisette (via Facebook - juli 2018), Gepersonaliseerd gastenboek in stijl van bruidspaar

Gewoonweg geweldig! 2 dames die meedenken met wat je in je hoofd hebt en er dan een prachtig resultaat van maken! Onze trouwuitnodigingen zijn zoveel mooier dan we ooit hadden kunnen dromen! Deze dames kennen hun vak en gaan echt voor een vlotte communicatie! Een dikke dikke aanrader! Zeker die 5 sterren waard en meer ook! Doe zo verder want jullie zijn top en een echte aanbeveling!

trouwkaart pretparkticket toegangsticket afscheurstrook ticket uitnodigingSharon (via Facebook - mei 2018), Trouwkaart Pretparkticket met afscheurstrook

Wat een fantastisch team! Op een bruidsfacebookgroep zette ik een plaatje neer van wat ik wilde maar dat ik dit nergens in Nederland voor een betaalbare prijs kon vinden. Chantal heeft toen een fantastisch ontwerp gemaakt die zelfs nog aansloten op de save-the-date kaartjes die we zelf gemaakt hadden. En dan óók nog zo’n super snelle service, verwachte levertijd was 1-2 weken en we hadden de kaarten binnen een week in huis. Gewoon helemaal super, goede prijs, fantastische kwaliteit, fantastische dames. 200% tevreden en zal ze aan iedereen aanraden!

Anneliek (via The Perfect Wedding - maart 2017), Trouwkaarten met bijpassende geloftenmapjes

Vorige week de agenda binnen gekregen en ik ben laaiend enthousiast! Compact, herbruikbaar en stoer. Een agenda en to do list overzichtelijk bij elkaar, leuke informatie zoals “ruim je bureau op” dag staan erin vermeldt (ja ja daar word ik blij van) handig formaat om mee te nemen en een opvallend breed elastiek om de bups bij elkaar te houden. Dit is een blijvertje!

houten agenda plannerMandy (via Facebook - december 2017), Houten agenda/planner

Ons trouwboek hier laten maken met een houte kaft, wat onzettend leuk en apart daar hou ik van. Het was een verassing voor mijn man en ook die vond het super mooi geworden net zoals mij. Onzettend lieve dames die er iets heel moois van hebben gemaakt, goeie service en goed contact. Dank je wel

gastenboek houtKelly (via Facebook - juli 2017), Uniek gepersonaliseerd gastenboek

Een logo is je soms letterlijk je visitekaartje. Het is persoonlijk en past bij je onderneming.

Mijn logo is ontworpen door Chantal en Elise van Bonte Raaf, ontwerp en illustraties.

Goede samenwerking en ze hebben echt gekeken en geluisterd naar datgene waar mijn praktijk voor staat.

Helma (via eigen Facebook tijdlijn - oktober 2022), Ontwerp logo en huisstijl

Zeer tevreden van de communieboeken voor mijn zonen. stipte en vlotte samenwerking! Merci!

Isabelle (via Facebook - juni 2022), Communieboek tweeling met invulkaarten op maat

Ik ben erg te spreken over Bonte Raaf! Na wat online te hebben gezocht, kwam ik uit op een voorbeeld van een invulkaart die van hen bleek te komen. Ik heb per mail contact gezocht en ze reageerden erg snel met leuke ideeën en tips voor een persoonlijke invulkaart. De bestelling werd thuisgestuurd en het pakketje was leuk aangekleed. Ik ga hier de volgende keer zeker weer bestellen!

Hilde (via google - mei 2022), Houten gastenboek met unieke invulkaarten

Voor ons 12,5 jarig jubileum hebben we een hele leuke kleurplaat laten ontwerpen. De kleurplaat is erg leuk geworden! Heel fijn contact en snelle service! Bedankt dames!

kleurplaat stalEmma (via Facebook - februari 2022), Geïllustreerde kleurplaat voor jubileum
De dames van de Bonte Raaf hebben voor een online marketing campagne mooie illustraties ontwikkeld.
De illustraties waren al snel opgeleverd en zagen er perfect uit!
illustratie strip keukenmessenTim (via google - oktober 2021), Illustraties online marketing campagne

Al twee keer hebben wij de hulp gevraagd van Elise en Chantal voor onze webshop.

De eerste keer voor een illustratie voor op de productdoos van onze muziekmobielen. De tweede keer voor het maken van een patroon voor de productie van onze twee nieuwste muziekmobiel ontwerpen.

Beide keren super tevreden. Oog voor detail, eigen inbreng en de communicatie verloopt enorm vlot, super fijn als je zelf ook snel kan reageren. Helemaal top dus! De volgende keer gaan we dus weer naar de Bonte Raaf!

kiekepiep doos illustratiesKiekepiep (via google - September 2021), Tekeningen t.b.v. verpakkingen kindermobiel

Super blij met alle hulp en de uitvoering van Bonteraaf!

Bedankt lieve Chantal en Elise voor het maken van mijn gastenboek voor mijn bruiloft.

Hij is fantastisch geworden (zeker hoe jullie ook mijn eigen ontwerp erin hebben verwerkt)! Bedankt! ☺️

gastenboek op maatLaura (via google - juli 2021), Gastenboek bruiloft op maat

Voor onze trouwdag zocht ik een corona-proof alternatief voor een gastenboek. Ik stopte meteen met zoeken toen ik bij Bonte Raaf terecht kwam: zij hadden een leuk boek met losse bladen en daarop vragen voor de gasten. Dus kreeg iedereen bij binnenkomst een blaadje en een eigen pen uitgedeeld en even later zat iedereen ijverig aan de eigen tafel zijn of haar blaadje voor ons gastenboek in te vullen. Resultaat: hele leuke en grappige tips voor bijvoorbeeld etentjes en een goed huwelijk. Op de houten kaft staan onze voornamen en onze trouwdatum; dat maakt het helemaal af. Ool de verzending was supersnel: binnen een paar dagen had ik het boek al in huis, mèt een handgeschreven kaartje. En zelfs op onze trouwdag viel er nog een felicitatiekaart van de meiden in de bus. Een klein gebaar dat voor een hele grote glimlach zorgde. Dus Bonte Raaf: een aanrader!

Anneke (via google - oktober 2020), Coronaproof gastenboek

Dankzij Chantal en Elise hebben wij de mooiste, bij elkaar passende geboortekaartjes voor onze 3 kinderen ooit! Incl. bijpassende baby- en kraamboeken!

geboortekaartje VikingenAnnemarijke (via Facebook - mei 2020), Geboortekaartjes met kraam- en babyboeken op maat

De dames van Bonte Raaf hebben mijn flyer ontworpen, en nu ook mijn kleurplaat.
Super blij mee!

kleurplaat illustratie nogsteedshipTamar (via Facebook - januari 2020), Ontwerp flyer en kleurplaat

We hebben het pakket in goede orde ontvangen, en wauw!!! In het echt ziet het boek er nóg toffer uit dan op ons beeldscherm!! Onwijs bedankt voor jullie mooie werk, we gaan hier nog heel lang van genieten!

 

Het zijn twee spontane,mega creatieve dames die op als vlakken met je meedenken zelfs als je zelf geen flauw idee hebt van wat je nou eigenlijk wilt.
Wil je iets leuks en origineels moet je echt bij hun zijn.
Dames bedankt voor een super leuke samenwerking en het leuke logo wat er daardoor is komen uitrollen.

logo visitekaartje afsprakenkaartje mel's salonMelanie (via mail - maart 2019), Logo en visitekaartjes

Lieve Chantal en Elise,

We willen jullie heel erg bedanken dat jullie ons vanuit Bonte Raaf helpen in onze missie om voedselverspilling tegen te gaan en monden te voeden.

Jullie logo slaat de spijker op zijn kop. Jullie hebben ons geholpen met de eerste stappen om grootse dingen te gaan bereiken.

Namens het volledige bestuur ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen!

logo dishmissed huisstijlStichting Dishmissed - No Waste (via Facebook - maart 2019), Logo en huisstijl

Hoi,

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de top service! Het product ziet er super uit en was zeer tevreden met jullie meedenken & snelle reactie.

Groetjes
Merit

houten agenda met logoMerit (via mail - december 2018), Houten agenda met eigen logo op de kaft

Super trouwkaarten gemaakt!
Helemaal naar onze wens en ook nog eens in een kort tijdsbestek.
Wij raden Bonte Raaf zeker aan!

trouwkaart auto porscheIsabelle (via facebook - maart 2019), Trouwkaarten

Ik wilde nog even zeggen dat wij het gastenboek ontvangen hebben en dat wij er heel blij mee zijn! Het ziet er echt super uit. Echt helemaal zoals we gehoopt hadden :)!!
Super bedankt en een heel fijn weekend!
Groetjes Danny en Susan

gastenboek hout kraftSusan (via mail - augustus 2018), Gastenboek met aangepaste invulkaarten en kaft

Wij hebben 17 mei ons gastenboek in goede orde ontvangen. Het was een cadeautje om dit uit te mogen pakken. Ontzettend leuk gedaan en wat is het eindresultaat PRACHTIG geworden. Hier zijn we echt heel erg blij mee!!

houten gastenboek persoonlijk webshopRianne (via Facebook - juni 2018), Uniek gastenboek met aangepaste vragen

Vandaag hebben we ons gastenboek ontvangen voor onze trouwerij. Wauw.. nog mooier dan we hadden verwacht!!

Lang gezocht en uiteindelijk gevonden!
Persoonlijk en exact op maat!

En de zorg die er aan besteed is, is uniek!

Ontzettend bedankt!

houten gastenboek ringenDénise (via Facebook - mei 2018), Gepersonaliseerd gastenboek webshop

Graag wil ik jullie nog even bedanken voor het prachtige ontwerp en de fijne service.
Ik heb ontzettend veel leuke reacties gehad op mijn kerstkaart en dat is echt vanwege de mooie vormgegeven groeikaart.

Vandaag mijn gepersonaliseerd gastenboek ontvangen. Super gewoon weg! En de kleine attenties erbij vond ik ook de max!!!!!

Sandy (via Facebook - oktober 2017), Uniek gastenboek met invulkaarten

Elise en Chantal zijn een fantastisch team. Ze hebben onze ideeën en wensen omgezet naar een prachtige trouwkaart waar we heel veel complimentjes over hebben gehad!

Inmiddels heb ik twee keer een vriendenboekje besteld en ik ben meer dan tevreden. Fijne en snelle service en de pagina’s kunnen gepersonaliseerd worden. De tekeningetjes worden dan ook aangepast wat ik een hele leuke toevoeging vind.

Enorme aanrader!

Davitha (via Facebook - oktober 2022), Vriendenboeken besteld in de webshop

Ik kreeg iedere keer snel reactie op mijn vragen per e-mail, kreeg duidelijk antwoord en werd goed geholpen. En het afscheidsboek voor onze collega is prachtig geworden, een blijvend persoonlijk cadeau, ze was er erg blij mee.

Katja (via google - juni 2022), Houten afscheidsboek collega met invulkaarten

Voor ons huwelijk hebben we via bonte raaf een gastenboek besteld. We wilden hier wat aanpassingen in.

De communicatie was zeer snel en prettig. Ze hebben ons uitstekend geholpen en al onze wensen waren mogelijk. Wij genieten nu van het prachtige resultaat. Ik zou de Bonte Raaf zeker aanraden aan anderen.

Yvonne (via google - mei 2022), Houten gastenboek met unieke invulkaarten

Ik heb bij de Bonte Raaf een gastenboek voor onze bruiloft en invulkaarten besteld. Er was een fijne en snelle communicatie op de vragen die ik had en het product is werkelijk waar prachtig. Zeker een aanrader!

Esmé (via google - februari 2022), Houten gastenboek webshop

Fijne samenwerking en een topteam. Hebben een half woord nodig om uitstekend werk te leveren. Vriendelijk, behulpzaam, pro-actief en snelle, heldere communicatie. De Bonte Raaf zet zich ook in voor goede doelen en werkte belangeloos mee aan de samenstelling van een bundel waarvan de opbrengst naar het Wereld Natuur Fonds gaat. Een bedrijf met een groot hart op de juiste plaats.

boekillustratie badOli Veyn (via google - Oktober 2021), Illustraties per verhaal boek Auteurs voor Australië

Vlot bestellen, vlotte afhandeling (snel in mijn brievenbus). Bijzonder mooi resultaat (herinneringsboeken)! Iets om te koesteren voor en na het feest! Een aanrader!

lentefeest vriendenboekLieve uit België (via Facebook - augustus 2021), Herinnerboek lentefeest

Heel fijn samengewerkt voor de illustraties van mijn kinderboek Suus en het Grauwe Stadje. De illustraties zijn super geworden 😃 en maken het verhaal helemaal af 😄😄

kinderboekillustratie Suus en het Grauwe Stadje KaftWendy (via Facebook - januari 2021), Kinderboekillustraties

Prachtige flyer laten maken door De Bonte raaf. Elise en Chantal nemen alle tijd om te kijken wat bij je past. Na veel overleg samen tot een professioneel resultaat gekomen. De reacties op de flyer zijn zeer positief. Ben er super blij mee. Bedankt dames.

flyer marion hondencoachMarion (via Facebook - september 2020), Ontwerp flyer

Wat een fantastische samenwerking heb ik weer gehad met deze getalenteerde dames.
Voor mijn nieuwe bedrijf wilde ik weer een nieuw logo / huisstijl. Zo creatief zijn deze dames, echt fantastisch gewoon! Ze houden rekening met jouw wensen, wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en ze houden rekening met je persoonlijkheid zodat dit logo ook echt JOUW logo wordt. Ieder ontwerp is uniek. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe logo en huisstijl. Ik kan er weer een aantal jaren tegenaan. Thanks ladies.

logoMarilouMarlou (via google - januari 2020), Logo en huisstijlitems

Het logo van mijn bedrijf en mijn huisstijl zijn ontworpen en uitgevoerd door Bonte Raaf. Chantal en Elise zijn creatief, geduldig en professioneel. Keuzes maken uit zoveel mooie ideeën is soms lastig maar ook daar kunnen ze je bij helpen met duidelijke argumenten. In 2020 staat er weer een mooi ontwerp op mijn verlanglijstje en dat leg ik opnieuw bij dit ontwerpbureau neer.

 

visitekaartjes logo huisstijlDaphne (via google - december 2019), Ontwerp logo huisstijl visitekaartje

En dan wil je graag voor jezelf beginnen, maar hoe doe je dat: een logo en huisstijl ontwerpen? 😳
Je gaat praten met Chantal en Elise. Zij maken na het gesprek een aantal logo’s. Dan: welke vind je mooi, wat niet en waarom niet? Welke kleuren en waarom (in mijn geval donkerrood en lichtgroen vanwege de mooie blaadjes in het voorjaar) en dan ‘opeens’ heb je een prachtig, passend logo met allerlei boodschappen erin!
Mijn hele huisstijl, inclusief (rol)banners is prachtig geworden! Zo blij mee!
Alle lof voor Bonte Raaf! Een echte aanrader!

Klik hier voor de website van Ester van de Hoek uitvaart.

logo ester uitvaartEster (via Facebook - oktober 2019), Logo en huisstijlitems

We willen jullie heel erg bedanken voor de prachtige geboortekaartjes. Ze zijn zo positief ontvangen in onze vriendenkring en wij zelf zijn echt zo trots op het resultaat. Twee prachtige kaartjes voor onze twee prachtige kinderen! Hoe perfect kan je het hebben?

Heel veel succes met jullie bedrijf, ik volg jullie met veel plezier en blijf enorm fan van de groeipapier kaartjes!

Geboortekaartje groeipapier hertje vosjeAnouk (via mail - september 2019), Geboortekaartje met lavendel groeipapier

Lieve Elise en Chantal, langs deze weg wil ik jullie bedanken voor jullie supersnelle service. Mijn aanstaande bruidspaar en ik zijn enorm goed geholpen en ontzettend blij met het eindresultaat! Heel veel dank!

gelaserde trouwkaartHamida (via Facebook - maart 2019), Gegraveerde trouwkaart

Elise & Chantal hebben mij ontzettend goed verholpen, ik raad ze absoluut aan om mee te werken. Het hele proces was nieuw voor mij, en zij hebben een label voor onze honingpotten ontworpen, en een logo. Het heeft een aantal maanden geduurd doordat ik niet veel tijd had, maar ze zijn ontzettend geduldig geweest. Ze denken mee, geven advies, en zijn prettig mee om mee te werken. Heel hartelijk dank dames!

logo african bush honeyMariska (via Facebook - februari 2019), Ontwerp logo en potetiket

Het kraamboek is aangekomen, super mooi! Bedankt voor het zo snel in orde te brengen!

gepersonaliseerd houten kraamboekHanne (via mail - december 2018), Kraamboek

Oeps vergeten te laten weten dat we er heeeeeeeeeeeeeeeel blij mee zijn! Hij is super tof!!!!!!!

Dank jullie wel! <3

geheimMaria (via mail - augustus 2018), Gastenboek met aangepaste kaft

Wat zijn wij blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen, via het gastenboek voor onze bruiloft zijn we met jullie gaan brainstormen over de trouwkaart voor ons.
Jullie spontane manier van mailen heeft er zeker voor gezorgd dat wij ook steeds enthousiaster werden. Gisteren de bestelling ontvangen, werden er blij van!! Heel erg bedankt voor alles!! Zo zijn de voorbereidingen al super leuk geworden!!

trouwhuisstijl huwelijkshuisstijl houten trouwkaart gastenboekAnouska (via Facebook - juni 2018), Trouwkaart, gastenboek, bedankkaartjes

We hebben vandaag het pakketje in de bus gehad. Enorm bedankt voor jullie geweldige werk!
Alleen het openmaken van het pakketje zelf was al een feestje, wat hebben jullie het toch met veel zorg ingepakt.
Het gastenboek ziet er perfect uit! Wij zijn nu al benieuwd naar de reacties van onze gasten.

Nogmaals bedankt!

Via Bonte Raaf ons gastenboek voor onze bruiloft besteld. Hele snelle levering en het uitpakken was echt een cadeautje! Het gastenboek was super leuk verpakt en hij was ook nog eens echt super mooi! Eens iets anders dan de standaard tekstjes ‘we wensen jullie heel veel geluk’, dit gastenboek gaan we nog vaak doorbladeren. En extra leuk: op onze trouwdag ontvingen we een kaartje met felicitaties van Bonte Raaf!!

houten gastenboek aan het bruidspaarSamantha (via Facebook - december 2017), Gastenboek webshop

Heel mooi houten gastenboek met invulbriefjes voor onze bruiloft bij de Bonte Raaf besteld!! Bij het gastenboek zat een persoonlijke boodschap van de eigenaresses, heel lief! En 2 maanden later kregen we op onze huwelijksdag een kaartje van ze, wat een persoonlijke, lieve service! Top, bedankt hiervoor!

houten gastenboek ringenYvonne (via Facebook - oktober 2017), Persoonlijk gastenboek webshop

Na een persoonlijk gesprek, een passend ontwerp voor ons geboortekaartje ontvangen! Daarnaast heel fijn advies om deze als muurschildering te realiseren.

illustratie vos geboortekaartjeEllen (via Facebook - september 2016), Geboortekaartje Jop

Ons recensiebeleid: De recensies op deze pagina zijn een verzameling van reviews die we binnen krijgen via verschillende kanalen. Bij elke review staat of deze ontvangen is via onze social media kanalen, google, mail of andere kanalen. Ze staan zoveel mogelijk op volgorde van binnenkomst, met de laatste reacties bovenaan.

Alle recensies worden door ons gecontroleerd op echtheid, wat niet zo moeilijk is vanwege ons persoonlijke contact met onze klanten. Alle reviews verzamelen wij in een worddocument met vermelding van voornaam, plaatsingsdatum en bronlocatie. De elders geplaatste recensies zijn ook nog terug te lezen op het betreffende platform.

Omdat wij alleen blij worden van echte reviews hanteren wij zeker geen beloningsbeleid voor recensies, op wat voor manier dan ook. Neprecenties zullen we altijd rapporteren en, indien mogelijk, verwijderen. Het is de bedoeling dat de ervaringen van onze klanten een eventuele toekomstige klant een reëel beeld geeft van onze manier van werken, dienstverlening en producten.