Duurzame groeikaarten voor bedrijven: een groene boodschap

In de aanloop naar de feestdagen zoeken bedrijven vaak naar manieren om hun waardering te tonen aan hun personeel, klanten en zakenrelaties. Je kunt die traditionele gebaren combineren met een milieuvriendelijke twist. Voor de paasdagen is dat eens wat anders dan het zoveelste stuk chocolade.

groeipapier bloemenmix

Een milieuvriendelijke zakelijke groet

Stel je voor: een duurzame kaart die niet alleen vrolijke wensen overbrengt maar ook bijdraagt aan de biodiversiteit. Dat is precies waar de magie van plantbare kaarten van gerecycled groeipapier om de hoek komt kijken.

Wens een Vrolijk Pasen met deze gerecyclede groeikaart. Deze kaart overstijgt de traditionele papieren groeten doordat de ontvanger deze kan planten en bij goede zorg een bloemenmix, met onder andere klaprozen, kan zien opbloeien. Zo kun je er jaren plezier van hebben.

vrolijk pasen paaskaart

De kracht van gerecycled groeipapier voor bedrijven

Wat maakt deze kaarten zo bijzonder om te versturen als ondernemer? Door oud papier te vermalen tot pulp en hier zaden van bloemen in te verwerken, wordt de kaart een symbool van groei en vernieuwing. Wanneer de kaart geplant wordt krijgen de zaden ruimte om te ontkiemen, wat resulteert in een levendige en kleurrijke bloementuin. Hier worden de bijen en vlinders erg blij van! Meer hierover kun je lezen op onze ‘groeipagina’.

Door te kiezen voor plantbare bloeikaarten van gerecycled papier laat je als ondernemer je toewijding aan duurzaamheid en moeder aarde zien. Wanneer oud papier zo een nieuw leven, of zelfs meerdere levens, krijgt kun je als bedrijf een positieve impact maken op het milieu en de gemeenschap. Zo help je anderen ook weer om wat bewuster met grondstoffen en de natuur om te gaan.

vrolijk pasen kaart paaskaart

Zakelijke kaart met ontwerp en illustratie op maat

Wanneer je meer dan 100 stuks zakelijke paaskaarten nodig hebt, ontwerpen wij de kaart kosteloos voor je in jouw huisstijl. Deze is dan op basis van een bestaande kaart uit de webshop, zoals de Vrolijk Pasen kaart. Het logo en de huisstijlkleuren kunnen dan terug komen op de kaart samen met een persoonlijke boodschap. Omdat het wat grover handgeschept papier is kunnen we ook jouw handgeschreven groet zo verwerken dat het lijkt of je de kaarten zelf hebt geschreven (in tegenstelling bij gewoon drukwerk waar je het ziet wanneer een handtekening mee gedrukt is).

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een kaart op maat te laten illustreren zodat je echt een unieke kaart hebt die helemaal bij jouw bedrijf en ‘jouw mensen’ past. Je kunt ook kiezen voor een compleet duurzaam cadeaupakketje om te versturen of uit te delen tijdens de goede vrijdagborrel. Deze bestaat uit de groeikaart met een aardetablet en een biologisch afbreekbaar potje zodat ze meteen aan de gang kunnen met het opkweken van de kaart.

duurzaam cadeau meester juf

Als alternatief kun je ook kiezen voor groeipapier met citroenmelissezaden. Daarmee kan de ontvanger zelf (ijs)thee opkweken waardoor dit ook goed past als je deze kaart toch samen met paaseitjes cadeau wil doen.

Uiteraard werken we met hogere afnames met staffelkortingen, afhankelijk van de precieze wensen.

Denk je nu “Dat wil ik ook!”, vul hier dan onze vragenlijst zakelijk ontwerp in. Zo kunnen wij je het beste adviseren en hebben we gauw een duidelijk beeld van je wensen.

Groetjes en alvast een heel mooie paasweekend gewenst,

Elise en Chantal

webshop zakelijke artikelen
blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
Meld je aan voor onze nieuwsbrief