Alle Bonte Raaf juf/meester kaarten en cadeaus op een rij

Het lijkt elk jaar sneller te gaan: het einde van het schooljaar komt stiekem dichterbij dan je denkt.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een uniek cadeautje voor die speciale juf, meester, mentor of trainer? In dit blog ontdek je allerlei leuke items die je kunt bestellen in onze webshop.

Laten we beginnen met de bedankkaarten die niet zomaar in de papierbak belanden.

groeikaart citroenmelisse Bedankt laten groeien

Onze eigen bedankt juf of meester kaarten

Voor de liefste juf of meester hebben we in onze webshop maar liefst 3 soorten kaarten.

  • Natuurlijk de plantbare groeikaarten: Doordat er zaden in het duurzame groeipapier zitten geef je een kaartje en DIY bloemetje in 1. En wat dacht je van allerlei varianten zelf kweek theekaarten (in dit groeipapier zitten citroenmelisse zaden). Dus na het opkweken van het kaartje kan hier heerlijke (ijs)thee van gemaakt worden! Bijen- en vlinder zijn gek op al onze groeipapiersoorten dus je doet ook nog iets goeds voor de natuur als je het kaartje buiten plant. Lees hier meer over in onze blogs over groeipapier.

bedankt juf plantbare kaart groeikaart

  • Kraskaarten met eigen boodschap: Dan hebben we de kraskaarten waarbij zoon of dochter een eigen boodschap of tekening op de kaart kan schrijven of tekenen. De sticker wordt er daarna overheen geplakt zodat de juf of meester de verborgen boodschap past ontdekt na het wegkrassen van de kraslaag. In deze tijd van met pin betalen zit er bij elke kaart een klein muntje op de achterkant geplakt.

kraskaart Bedankt juf meester

Kraskaart Bedankt Meester en Juf

  • Rustmomentje met connect the dots kaart: Elke juf of meester kan wel een instant relax momentje gebruiken zo aan het einde van het schooljaar. Bij onze verbind de punten kaart zit een potloodje waardoor de meester of juf meteen aan de slag kan met de puzzel. Even verstand op nul en genieten maar.

Verbind de punten kaart Bedankt Juf

Verbind de Punten kaart Bedankt Meester Leerkracht Juf

Je vindt alle varianten hier in onze webshop: Juf – Meester – Moeder – Vader – Opa & Oma kaarten.

Een duurzame en plantbare giftset

Op veler verzoek hebben we naast de losse groeikaarten nu ook een leuke giftset die je makkelijk kunt bestellen.

Deze milieuvriendelijke gifset is de ideale manier om je waardering te tonen aan de meest inspirerende leraar of lerares die je dit schooljaar geholpen heeft groeien.

De set bestaat uit een groeikaart met citroenmelissezaden. Met behulp van de aardetablet kunnen deze zaden geplant worden in het biologisch afbreekbare potje. Met de juiste verzorging en een beetje groene vingers zal hieruit citroenmelisse groeien, waarmee je heerlijke verse (ijs)thee kunt maken.

Deze duurzame cadeauset wordt geleverd met een gratis kartonnen tasje en vloeipapier om het als een leuk geschenk te presenteren. Je kunt ook één van de andere kaarten uit onze webshop kiezen voor dit cadeaupakketje. Ook de aanhef kan je makkelijk bij het bestellen aanpassen, dus in plaats van ‘voor de leukste meester’ wordt de kaart dan zomaar ‘voor de tofste trainer’ of ‘voor de liefste oppas’.

Je bestelt deze set makkelijk hier.

duurzaam cadeau meester juf

Houten deurhanger

Onze laatste tip is de in deze tijd erg populaire houten deurhanger maar dan in de juf of meester uitvoering. Deze kan natuurlijk ook mooi mee besteld worden bij de hierboven omschreven giftset.

Dankzij deze houten deurhanger is het makkelijker om een beetje rekening met elkaar te houden wanneer je thuis aan het werken bent of online les hebt. Of gewoon voor een rustmomentje tijdens de pauze.

Net als al onze producten kan de deurhanger voorzien worden van een persoonlijke tekst. Kijk gerust ook eens in de webshop naar de andere deurhangers, zoals de deurhanger voor als je even lekker ongestoord wilt gamen of even rust in de klas wil omdat het leestijd is.

Ook is het leuk om een enkelzijdige deurhanger te bestellen, de kinderen kunnen dan de achterzijde naar hartenlust pimpen omdat de deurhanger ongelakt geleverd wordt.

Houten deurhanger juf / meester – Bonte Raaf

Deurhanger Juf Meester

deurhanger juf meester cadeau

Afscheidsboek met invulkaarten voor de juf of meester

Het ultieme cadeau namens de hele klas: een houten afscheidsboek voor de juf of meester, met losse invulkaarten die de leerlingen zelf kunnen invullen. Dit kan ook makkelijk thuis van te voren al gedaan worden. Het boek is voorzien van losse ringen, waardoor knutselwerkjes of foto’s gemakkelijk kunnen worden toegevoegd met een standaard perforator.

Dankzij het handzame A5-formaat kan het boek leuk worden neergezet op een kast of bureau. Je bestelt ‘m hier.

Uiteraard kunnen we het boek ook personaliseren met de naam van de juf, meester of school.

Dit herinnerboek is ook verkrijgbaar als Afscheid Groep 8 boek, zodat de hele klas het samen kan invullen. In dat geval kan de inhoud eenmalig worden besteld en ingevuld, waarna deze op school gekopieerd kan worden. Ouders hebben de keuze om zelf een kaftje te maken of een losse houten bewaarkaft met ringen bij ons te bestellen.

afscheidsboek meester

Heb jij nog een leuk idee voor een nieuwe ‘juf bedankkaart’?

Laat het ons weten, misschien nemen we jouw idee op in de collectie en zie je deze volgend jaar terug in dit blog.

Wij zijn benieuwd of je wat hebt gehad aan deze tips? Mocht je één van de tips hebben gekozen om aan de juf of meester te geven, laat het ons weten.

Groetjes,

Elise en Chantal

P.S. Wil je geen kaartje met een boodschap en een uitgebreid cadeau? Dan is ons zakje duurzame milieuvriendelijke confetti ook nog een leuk idee. Met een watervast stift kan je nog wat tekst op het envelopje kwijt zoals de naam van de juf of je kind.

De hartjesconfetti is gemaakt van misdrukken die ontstaan tijdens het productieproces van de plantbare groeikaarten. Ze worden met de hand uit de misdrukken gestanst, daardoor is er geeneen hetzelfde en wordt er geen plantbaar groeipapier weggegooid. En het is natuurlijk goed voor de vlinders en de bijtjes als deze, in het juiste seizoen, buiten geplant worden.

Groeipapier confetti hartjes

webshop groeikaarten en houten herinnerboeken
gratis downloads free printables
blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
Meld je aan voor onze nieuwsbrief