Het ‘Dag Collega’ Vriendenboek

Ben jij op zoek naar een uniek en onvergetelijk afscheidscadeau voor die ene geweldige collega? Of het nu gaat om een vertrek naar een nieuwe baan, een welverdiend pensioen of een andere bijzondere gelegenheid, wij hebben de perfecte oplossing voor jou! In dit blog willen we je graag kennis laten maken met het ‘Dag Collega’ vriendenboek. Je bestelt deze makkelijk en snel hier!

dag collage vriendenboek

Een uniek aandenken

Het ‘Dag Collega’ vriendenboek is een prachtig houten afscheidsboek met handige invulkaarten. Deze kaarten kunnen worden ingevuld door collega’s en klanten, waarbij ze hun eigenschappen, hobby’s en waardevolle herinneringen op de werkvloer kunnen delen. Doordat de vragen op de invulkaart voorgedrukt staan, hoef je niet bang te zijn dat je niet weet wat je moet schrijven in het afscheidsboek.

Het unieke van dit vriendenboek is dat het dankzij de handige klikringen een losbladig systeem heeft. Dit betekent dat iedereen de bladen makkelijk kan invullen, zowel voorafgaand aan als tijdens een afscheidsfeest of receptie. Bovendien kun je, met behulp van een gewone perforator, makkelijk extra foto’s en andere aandenkens toevoegen, waardoor het een tastbare herinnering wordt die voor altijd wordt gekoesterd.

Personaliseer met bedrijfslogo

Wil je het afscheidscadeau nog persoonlijker maken? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om het ‘Dag Collega’ vriendenboek te voorzien van het bedrijfslogo. Dit kan tegen een meerprijs worden toegevoegd, mits het logo wordt aangeleverd in een graveerbaar bestand (bijvoorbeeld een bruikbare lijntekening in een ai- of pdf-bestand). Zo kan je collega altijd terugdenken aan de organisatie waar hij of zij jarenlang deel van uitmaakte.

pensioenboek

Aanpasbare invulkaarten

Wij begrijpen dat het kan gebeuren dat niet alle vragen op de invulkaarten voor iedereen van toepassing zijn. Daarom bieden we de flexibiliteit om de invulkaarten aan te passen naar jouw wensen. Als bepaalde vragen niet relevant zijn, kunnen we deze voor je aanpassen. Dit zorgt ervoor dat het ‘Dag Collega’ vriendenboek echt een persoonlijk en betekenisvol afscheidscadeau wordt.

afscheidsboek collega tot ziens thee

Maak van het afscheid iets bijzonders

Het afscheid van een geliefde collega verdient speciale aandacht. Het ‘Dag Collega’ vriendenboek en onze bijpassende plantbare groeikaarten bieden de perfecte manieren om dit moment extra bijzonder te maken. Of je nu kiest voor een gepersonaliseerd vriendenboek of groeikaarten vol symboliek, jouw afscheidsgeschenk zal ongetwijfeld gewaardeerd worden.

Wacht niet langer en maak van het afscheid van je collega een onvergetelijke gebeurtenis. Neem contact met ons op of bezoek onze webshop voor meer informatie over onze afscheidscadeaus. Laat je collega weten hoeveel hij of zij wordt gemist en koester de mooie herinneringen aan de tijd die jullie samen hebben doorgebracht.

En laat ons vooral ook weten hoe het boek is ontvangen!

Groetjes,

Elise en Chantal

webshop groeikaarten en houten herinnerboeken
gratis downloads free printables
blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
Meld je aan voor onze nieuwsbrief