Hoe je zakelijk inpakpapier voor je webshop kunt inzetten.

Je zou maar een webshop hebben en het advies krijgen om met een weggever meer bezoekers naar je website te trekken. Wat kun je daar dan toch voor inzetten? En hoe kom je daar dan aan?

Wij hebben daar meerdere opties voor! Zo kunnen wij een kleurplaat of aftelkalender op maat voor je ontwerpen die je als free download aan kunt bieden aan je klanten. En vandaag vertellen we meer over het last minute inpakpapier wat een leuke service kan zijn voor je webshopbezoekers.

Zo heeft je klant geen stress meer als er een mooi cadeautje is bedacht voor zijn/haar lief, maar geen bijpassend inpakpapier meer in huis heeft.

Het enige wat ervoor nodig is, is een printer. Zelfs in zwart-wit blijft het ontwerp mooi overeind.

Ook prima te gebruiken als briefpapier voor een (liefdes)brief of tegoedbon. Met wat creatief vouwwerk ontstaat er ook een originele envelop.

zakelijk inpakpapier Elisabeths Way

Ons inpakpapier met jouw logo en huisstijlkleuren

Wil jij ons inpakpapier ook gebruiken als bijzondere give away voor jouw webshop?

We hebben alvast een ruimte gereserveerd waar jouw logo kan komen te staan! En natuurlijk verwerken we dan de kleuren van je huisstijl ook in het ontwerp. Zoals te zien is op het voorbeeld van Valentijnsinpakpapier voor Elke Manders van Elisabeth’s Way, waarvoor wij ook de huisstijl mochten ontwerpen.

Je kunt het inpakpapier gebruiken als download op je site en natuurlijk kunnen we ze ook als echte inpakvellen laten drukken. Dit kan al vanaf 125 vel en je kunt kiezen uit 3 formaten.

zakelijk inpakpapier eersel sfeer

Printable inpakpapier op maat ontworpen voor jou

Voor Linda van de Portugese delicatessenwinkel en -webshop Sabores de Portugal hebben wij al veel mogen ontwerpen en illustreren. Lees hier meer over hoe zij onze samenwerking ervaart.

Hoe leuk is het dan dat we als gratis weggever twee varianten free download inpakpapier hebben gemaakt. Eéntje in de door ons ontworpen huisstijl die ze het hele jaar kan gebruiken en een romantischere variant met meer hartjes voor Valentijn. Beide versies zijn voor eigen gebruik gratis te downloaden via het blog van Sabores de Portugal?

zakelijk inpakpapier sabores kerst knip

Gedrukt inpakpapier om je (web)shopbestellingen mee in te pakken

Voor het toeristisch informatiepunt van Visit Eersel en de bijhorende kerndorpen mochten we afgelopen zomer een echte puzzel van 1000 stukjes ontwerpen. Hier kwamen alle highlights uit de regio op voor. Dat wij met een deel van deze illustraties ook speciaal inpakpapier voor de feestdagen mochten ontwerpen voelde echt als de kers op de taart. Niet als free download maar als handzame vellen waarmee de tofste streekproducten en lokale cadeau’s zoals de puzzel mee ingepakt zijn.

De samenwerking is zo goed bevallen dat we binnenkort gaan brainstormen over meer toffe producten en misschien komt er ook nog wel cadeaupapier wat het hele jaar door gebruikt kan worden.

Zo gaaf om een ontwerp op meerdere manieren toe te passen en zo de huisstijl te zien groeien 😍

zakelijk inpakpapier kerst etiket

Onze eigen gratis download inpakpapier

Oeps… vergeten je cadeautjes in te pakken en de winkel is al dicht. Print dan gauw ons lastminute inpakpapier uit en maak de blits met je mooie cadeautjes.

Dat is de boodschap die je als webshop- of websitehouder natuurlijk kunt gebruiken om ze op je weggever te attenderen. Als je er voor kiest om ons ook jouw eigen inpakpapier te laten ontwerpen.

Op onze eigen free download pagina zijn onderstaande varianten gratis te downloaden. Het enige wat we hiervoor vragen is dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Zo’n weggever is dus ook een mooie manier om je mailinglijst te laten groeien. Natuurlijk kan de downloader zich daarna alsnog makkelijk afmelden maar als je nieuwsbrief echte nieuwswaarde heeft blijven de echt geïnteresseerden altijd over.

  • Inpakpapier voor allerlei gelegenheden
  • Inpakpapier voor Valentijn
  • Inpakpapier voor Sinterklaas
  • Inpakpapier voor Kerst

Al deze varianten kunnen we voor je aanpassen naar je eigen huisstijl. Inpakpapier en labels op maat zijn de finishing touch voor je branding als je artikelen verkoopt die cadeau gegeven kunnen worden.

inpakpapier sinterklaas

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact op of vul onze vragenlijst “zakelijke kleurplaat / inpakpapier” in.

Groetjes,

Elise & Chantal

blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
webshop groeikaarten en houten herinnerboeken
gratis downloads free printables
Meld je aan voor onze nieuwsbrief