Laat je inspireren door onze inspiratiemail!

Eind 2021 zijn wij gestart met onze nieuwsbrief. Wij noemen de nieuwsbrief liever een inspiratiemail omdat het voor ons gevoel meer is dan alleen een nieuwsbrief.

Omdat we zelf niet zo’n fan zijn van (ongevraagde) nieuwsbrieven heeft het bijna 7 jaar geduurd om hier mee te beginnen. Gea van Jouw Technische Coach heeft ons hierin begeleidt en geholpen, iets wat in ons geval geen overbodige luxe was.

Helemaal het technische “achter de schermen” gedeelte is niet iets waar wij handig in zijn. Laat ons maar lekker “voor de schermen” creatief bezig zijn.

Bonte Raaf volgen via social media

Eerlijk gezegd dachten we dat iedereen die nieuwsgierig is naar ons, ons werk en onze producten ons via social media zou volgen. Een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes. Alleen tegenwoordig is het helemaal niet vanzelfsprekend dat je, wanneer je ons volgt, ook alles van ons voorbij ziet komen op je tijdlijn. Vooral op Instagram en Facebook lijken de algoritmes wekelijks te veranderen. Hierdoor kun je zomaar een voor jou interessant bericht mislopen.

Alleen als je actief zelf naar op zoek gaat naar onze nieuwsfeed (zoals ook bij Pinterest makkelijk kan), kun je al onze posts zien. Maar dat is wel wat veel gevraagd. Zelfs voor onze meest enthousiaste fans 🙂

envelop illustratie icoon

Nieuwsbrief in je mailbox

Vandaar dat we er toch voor hebben gekozen om onze echte volgers, die deze manier van contact waarderen, een nieuwsbrief te sturen. We beloven dat we ons best doen om de nieuwsbrief inspirerend te houden. We willen de lezers geregeld en zeker niet te vaak op de hoogte houden van nieuwe Bonte Raaf downloads, (webshop)producten of diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Natuurlijk zullen we ook tips and trics delen en af en toe een kijkje achter de schermen.

Tip: voeg info@bonteraaf.nl toe aan je adresboek in je mailprogramma. Dan is de kans dat onze mail in je spambox terecht komt een stuk kleiner.

We beloven je niet te overladen met nieuwsbrieven en als je het achteraf toch minder leuk vindt dan verwacht dan kun je je natuurlijk altijd uitschrijven.

Gratis downloads & printables

Wanneer je je voor onze inspiratiemail aanmeldt via onze downloadpagina, krijg je ook nog eens onbeperkt toegang tot alle supergave particuliere downloads zoals last minute inpakpapier en diverse kleur- en knutselplaten. Je ontvangt een mail met de link en het bijhorende wachtwoord.

Als laatste nog een vraag aan jou:

Over welk onderwerp zou jij een nieuwsbrief of blog van ons willen lezen?

Laat het ons weten in de reacties!

Groetjes,

Elise & Chantal

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
webshop groeikaarten en houten herinnerboeken
gratis downloads free printables