Stuur een ontspanningsmomentje per post

Tegenwoordig worden er veel minder kerstkaarten verstuurd dan vroeger, deels door online kerstwensen en om duurzaamheidsredenen. Maar zakelijk gezien is het versturen van fysieke kaarten juist een mooie kans. Een zakelijke eindejaarsattentie via de brievenbus krijgt nu juist veel meer aandacht. Vooral als je kiest voor een kaart waar de ontvanger iets mee kan doen, zoals onze verbind de punten eindejaarskaart.

van punt naar punt kerstkaart

Verbind de punten puzzel

Je kent ze vast nog wel van vroeger. Een plaatje wat steeds duidelijker wordt wanneer je de genummerde punten met elkaar verbind.

Met dit idee in ons achterhoofd hebben wij drie leuke kerstkaarten en een nieuwjaarskaart gemaakt. De verbind de punten kaart biedt niet alleen een warme kerstgroet, maar ook een moment van ontspanning in de drukke feestdagen. Terwijl je van punt naar punt tekent, ontstaat er een prachtige illustratie. Het inkleuren van de tekening zorgt voor een extra rustmomentje, waardoor de ontvanger de stress van een hele dag kan loslaten. Je hersens zijn namelijk even met iets heel anders bezig.

kerstkaart verbind de punten Strik potloodje

Interactieve kerstgroet met een potloodje met gum

Elke puzzelkaart wordt geleverd met een speciaal potloodje met gum, waarmee de ontvanger direct aan de slag kan. Ook als er punten verkeerd verbonden worden kun je het zo weer uit gummen en opnieuw beginnen. Doordat de ontvanger nog iets met de kaart kan doen, blijft de kaart met jouw boodschap langer onder de aandacht dan een reguliere kerstkaart. Zelfs als jouw klant, personeel of zakenrelatie niet van dit soort puzzels houdt zal de kaart vaak bewaard worden voor de kinderen of voor iemand die er wel dol op is. Al die tijd blijft jouw bedrijf ‘in the picture’.

kerstkaartenset verbind de punten

Vier standaard varianten om uit te kiezen

In onze webshop kun je kiezen uit vier verschillende varianten van onze verbind de punten kerstkaarten:

  • proostende champagneglazen
  • een kerstklok
  • bosdieren in de winter
  • een sneeuwpop

eindejaarskaart infoland detail

Kaarten in jouw huisstijl

Wil je zakelijke eindejaarskaarten bestellen? Bij een bestelling van meer dan 100 stuks ontwerpen wij kosteloos een van de vier kaarten in jouw huisstijl, met logo, huisstijlkleuren en een persoonlijke boodschap. Ook kunnen wij compleet unieke kaarten illustreren, passend bij jouw bedrijf of werkzaamheden.

Standaard worden de kaarten geleverd met een ‘Bonte Raaf’ potloodje. Bij hogere afname kunnen we de potloodjes ook voorzien van jouw logo of URL en werken we met staffelprijzen.

Maak van jouw kerstgroet een creatieve beleving

Geef dit jaar een kerstgroet die niet alleen opvalt, maar ook een moment van creativiteit en rust biedt. Bestel nu onze verbind de punten kerstkaarten en laat jouw wensen op een unieke manier tot leven komen. Proost op een creatief nieuw jaar!

De verbind de punten puzzel is trouwens ook als kleurplaat goed inzetbaar. Wil je een andere eindejaarskaart waar de ontvanger nog mee aan de slag kan? Kijk dan eens in onze webshop bij de diverse soorten kerstkaarten. Jouw huisstijl kunnen al deze kaarten een unieke touch geven.

Voor meer informatie, klik hier!

Groetjes en alvast hele mooie feestdagen gewenst.

Elise & Chantal

P.S. Voor extra waardering en dankbaarheid in het onderwijs zijn deze speciale kaarten ook als bedankje voor de juf en meester beschikbaar.

webshop herinnerboeken groeikaarten
gratis download free illustratie
blog typemachine illustratie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief