Te laat met je kerstkaart? Stuur een nieuwjaarskaart!

Wie herkent dit? Vorig jaar rond deze tijd was je nog zo van plan om het dit jaar eerder te regelen…

Maar in de hectiek van de laatste weken van het jaar ben je druk met zoveel dingen dat je je zakelijke kerstkaarten nog niet geregeld hebt. Ondanks de beste bedoelingen en de wil om waardering te uiten naar je team, klanten, vrijwilligers en andere zakenrelaties is het dan ineens te laat om nog traditionele kerstkaarten te versturen.

Nieuwjaarskaart Geluk Kraanvogel vouwblaadjes

Een nieuwjaarskaart is nooit te laat

Wij bieden een alternatief dat net zo doeltreffend en persoonlijk is: nieuwjaarskaarten

Deze kaarten zijn niet gerelateerd aan de kerstdagen of een bepaalde geloofsovertuiging. Ze kunnen tot in de eerste week van het nieuwe jaar verstuurd worden dus ineens is er nog tijd genoeg om iets te regelen. Bovendien vallen nieuwjaarskaarten ook meer op als de traditionele kerstpost al is ontvangen. Echt persoonlijke aandacht via de brievenbus.

Wil je iets bijzonders sturen waar de ontvanger zelf nog iets mee kan doen?

Kijk dan eens bij onze nieuwjaarskaarten!

Je kunt ze bestellen om zelf te beschrijven en te versturen. Voor nog meer gemak bestaat ook de mogelijkheid om de kaart, inclusief jouw persoonlijke boodschap, direct naar de ontvanger te laten sturen. Ook kunnen ze op maat in jouw huisstijl gemaakt worden of voor extra impact voorzien van een unieke bedrijfsillustratie.

van punt naar punt kerstkaart

Op deze manier lukt het nog om op unieke wijze je waardering voor de samenwerking te tonen, zelfs wanneer de traditionele timing niet meer haalbaar lijkt. De keuze voor nieuwjaarskaarten is niet alleen praktisch, maar vooral een creatieve en persoonlijke manier om het nieuwe jaar te beginnen met een boodschap van verbondenheid en samenwerking.

Elke kaart heeft een eigen symboliek en uitstraling. Kijk hieronder wat het beste bij jou en jouw bedrijf past.

zakelijke groeikaart

Welke nieuwjaarskaart kies jij?

Een gerecyclede kaart van groeipapier met zaden erin. De ontvanger kan deze kaart planten en opkweken. Wanneer je de kaart in de winter binnen in een pot ontkiemt, breng je alvast een vleugje lente in huis.  Uiteraard kan de kaart ook worden bewaard om na ijsheiligen buiten in de tuin te planten. De kaart met veel geluk voor het nieuwe jaar bevat klaverzaadjes, dus met wat geluk groeit er zelfs een klavertje vier uit. De happy new year kaart kan ook andere zaden bevatten, zoals de wilde bloemenmix, waar bijen en vlinders weer blij van worden.

Symboliek: samen groeien, persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei, nieuwe start, succes, geluk

Terwijl je van punt naar punt tekent, onthult de illustratie zich en kun je, als je dat leuk vindt, de tekening meteen inkleuren. Een heerlijk rustmomentje midden in deze hectische tijd. Met het invullen en inkleuren van slechts één kaart zou je de stress van een hele dag kunnen loslaten.

Dankzij het meegeleverde potloodje met gum kan de ontvanger meteen aan de slag met de connect the dots puzzel. Deze kaart is ideaal voor echte puzzelenthousiastelingen die genieten van het oplossen van klassieke puzzelboekjes. Het is ook een perfecte ontstresser voor die persoon die het afgelopen jaar veel stress heeft ervaren.

Symboliek: samenwerken, ontspanning, rustmomentje, verdiende rust, gelukkig nieuwjaar

Deze nieuwjaarskaart is een ware geluksbrenger, en laten we eerlijk zijn, wie kan er niet wat extra geluk gebruiken? De kaart wordt geleverd met een vel kleurrijk origamipapier en een online vouwinstructie om zelf een kraanvogel te vouwen.

In Japan staat de kraanvogel symbool voor een lang leven en brengt deze geluk. Volgens de legende zal je wens om gezondheid en een lang leven in vervulling gaan als je duizend origami kraanvogels hebt gevouwen.

Symboliek: geluk, gezondheid, ontspanning, rustmomentje, verdiende rust, gelukkig nieuwjaar

Met deze vrolijke nieuwjaarskaart kan de ontvanger zelf een tijdelijke tatoeage zetten. Versier jezelf of iemand anders met deze prachtige sterren.  Een opvallend item voor een nieuwjaarsparty of een nieuwjaarsborrel. En wees gerust, de neptattoo is daarna eenvoudig te verwijderen met babyolie.

Symboliek: stoer, origineel, geluk, stralende sterren, gelukkig nieuwjaar

plaktattoo sterren nieuwjaarskaart

Langer onder de aandacht

Doordat de ontvanger met al deze nieuwjaarskaarten nog iets kan doen, blijft jouw zakelijke eindejaarskaart met jouw boodschap langer onder de aandacht dan een standaard kerstkaart. Of ze nu houden van duurzaamheid, zaaien, puzzelen, vouwen of tijdelijke tattoos. Zelfs als jouw klant of zakelijke relatie zelf niet veel om kaarten geeft, zal de kaart vaak bewaard worden voor de kinderen of voor iemand die er wel dol op is. Op deze manier blijft jouw bedrijf ‘in the picture’ en valt het op een positieve manier op.

Begin het nieuwe jaar op een unieke en persoonlijke manier. Bestel jouw nieuwjaarskaarten en maak een blijvende indruk!

Bestellen kan makkelijk en snel via de webshop. Liever een ontwerp op maat, vul dan vrijblijvend onze vragenlijst ‘zakelijk ontwerp en/of drukwerk’ in.

Een heel mooi, gezond en succesvol nieuwjaar gewenst.

Creative groeten,

Elise & Chantal

webshop herinnerboeken groeikaarten
blog typemachine illustratie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief