10 bijzondere cadeau’s voor moederdag

Voordat je het weet is het weer zover: Moederdag!

Ben je nog op zoek naar een bijzonder moederdagcadeautje? In dit blog lees je onze 10 leukste tips, die je bij collega-ondernemers en ons kunt shoppen.

In onze webshop vind je naast de houten herinnerboeken en plantbare groeikaarten nog meer leuke items zoals gepersonaliseerde servetringen en houten herinnerboeken.

Cadeautip 1: Houten bordje met familietekening 

Bescheiden als we zijn staat ons eigen houten portretillustratiebordjes op de eerste plaats.

Geef een houten familieportret cadeau. Wij tekenen dan een familieportret die wordt gegraveerd op een houten bordje. Ook huisdieren of bepaalde hobby’s of liefhebberijen kunnen getekend worden.

Het houten bordje kan voorzien worden van een ophanggat zodat je deze als decoratie aan de wand kunt hangen met een stoer touw of mooi lint.

Je bestelt het bordje hier!

houten portretillustratie

Cadeautip 2: Lippenbalsem Liefste mama

Check deze schattige lippenbalsem met klapdekseltje van de Superheldenshop dan!

Het dekseltje is meteen een mini make-up spiegeltje dus handig om bij je te hebben in je tas. Je kunt kiezen uit een zilveren of rosé gold variant.

Lippenbalsem Liefste mama – Liefste oma – Superheldenshop

lippenbalsem-spiegeltje-liefste-mama-zilver-superheldenshop

Cadeautip 3: Bloemenvaas voor de liefste mama

Deze vaas van Made by Reez is voorzien van de gegraveerde tekst “Mama, je bent de allerliefste!”. Daar wordt elke moeder toch blij van.

Koop er een leuk bloemetje bij en het cadeau is compleet!

Klik hier voor de bloemenvaas van Made by Reez!

bloemenvaas moederdag

Cadeautip 4: Moederdag Floral Workshop

Verras je moeder voor Moederdag met een unieke en onvergetelijke ervaring. Doe samen op vrijdagaavond 12 mei in Eindhoven mee aan een creatieve bloemenworkshop. Je gaat aan de slag met de mooiste bloemen uit de collectie van Sandra Luz en creëert samen een prachtig eindresultaat. Brasserie Rita staat paraat om jullie tijdens de workshop te verwennen met een feestelijk hapje en drankje. Aan het einde van de workshop kan je jouw schitterende bloemencreatie mee naar huis nemen als uniek en persoonlijk cadeau voor je moeder!

Boek hier deze workshop om samen met je moeder te beleven.

Cadeautip 5: Een auraspray en edelsteen passend bij je moeders sterrenbeeld

Lotus Diffusers heeft een bijzonder cadeau voor de Weegschaal-moeder. Uiteraard ook in de andere sterrenbeelden verkrijgbaar.

Elk sterrenbeeld heeft zowel sterke als zwakke eigenschappen. Door je hiervan bewust te zijn, kun je optimaal profiteren van je sterke kanten en tegelijkertijd de zwakkere eigenschappen ondersteunen met behulp van een heerlijke geurfrequentie. Elke edelsteen heeft zijn eigen pure energie en trillingsfrequentie en kan met de juiste intentie worden gebruikt om specifieke aspecten van welzijn te ondersteunen.

Dit alles is verpakt in een mooi organza tasje met hieraan een kaartje om jou persoonlijke boodschap op te vermelden.

Zie hier de webshop van Lotus Diffusers.

Cadeautip 6: Leuke leren tasjes

De dames van Semm’s maken handgemaakte unieke leren producten zoals bijzondere tassen, armbanden en andere accessoires.

Iets waar je de meeste moeders altijd blij mee kunt maken en voor elk wat wils.

Shop hier gezellig in hun webshop.

Cadeautip 7: Moederdag sieraden

Verwen jouw moeder op Moederdag met een uniek sieraad met een persoonlijk tintje, zoals een kaartje met een lieve boodschap. Gegarandeerd succes!

Je kunt kiezen uit verschillende kaartjes om het armbandje op te presenteren. De armband wordt geleverd in een roze streepjes cadeauzakje en kan ook direct naar de ontvanger worden gestuurd.

Bestel de kaartjes met armbandjes hier.

Cadeautip 8: Plantbare moederdagkaarten

Met dit groeikaartje geef je je moeder meer dan alleen een lieve attentie per post. Het is een kaart en DIY-bloemetje in één, want doordat er zaden in het papier zitten kan de kaart geplant worden. Dit gebaar van een “liefste mama kaart” is een mooie manier om je moeder te laten weten dat je aan haar denkt, vooral als je haar niet kunt zien op Moederdag. We kunnen ze ook rechtstreeks verzenden voor je, verzien van jouw persoonlijke boodschap.

Bestel hier de plantbare moederdagkaarten!

moederdagkaartje plantbaar mamadeliefste

Cadeautip 9: Babyshirt My Mom is Priceless

Sweetest Design heeft een superleuk en comfortabel babyshirtje voor Moederdag. Het shirt heeft een stoere streepjescode. Zowel het shirt als de odpruk zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ze gebruiken alleen 100% katoen en een zachte flock opdruk om het shirt extra comfortabel te maken voor jouw kleintje.

Klik hier om het shirt te bekijken én te bestellen.

moederdag babyshirt

Cadeautip 10: Houten deurhanger

We sluiten het rijtje af met de in deze tijd erg populaire houten deurhanger.

Dankzij deze houten deurhanger is het makkelijker om een beetje rekening met mama te houden wanneer ze thuis aan het werken is, even rustig een boekje wil lezen of met haar hobby bezig is. Net als al onze producten kan de deurhanger voorzien worden van een persoonlijke tekst.

Ook is het leuk om een enkelzijdige deurhanger te bestellen, de kinderen kunnen dan de achterzijde naar hartenlust pimpen omdat de deurhanger ongelakt geleverd wordt. In de webshop kun je ook je eigen tekst doorgeven en als we een bijpassende illustratie al eerder gemaakt hebben krijg je die bij jouw tekst!

Klik hier om een deurhanger te bestellen, ook met eigen tekst!

houten niet storen deurhanger

Wat is de leukste tip?

Ben benieuwd of je wat hebt gehad aan deze tips? Mocht je één van de tips hebben gekozen om deze moederdag te geven, laat het ons weten.

CHECK THIS: We kunnen de deurhangers ook rechtstreeks naar moeder of oma voor je versturen, voorzien van een persoonlijke boodschap.

Groetjes,

Elise en Chantal

webshop groeikaarten en houten herinnerboeken
blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
gratis downloads free printables
Meld je aan voor onze nieuwsbrief