10 bijzondere cadeau’s voor vaderdag

Huh? Bonte Raaf is toch een ontwerpbureau, geen cadeaushop? Waarom dan een blog over vaderdagcadeau’s? Dat zullen we eens vertellen…

Naast de groeikaarten en houten herinnerboeken hebben we ook nog “hebbedingen” in de webshop. Dit kan een leuk bedankje zijn voor de juf of een dateboek of een houten broche gemaakt van een kindertekening. Ook dit soort dingen vinden wij leuk om te maken. Vandaar dat wij hier nu, in de periode van Moederdag en Vaderdag eens even aandacht aan willen schenken. Daarnaast kennen we ondernemers die ook leuke cadeautjes voor vaderdag maken. Natuurlijk delen we hier graag een aantal van die producten.

En lekker makkelijk, als je op de foto klikt ga je meteen naar het product in betreffende webshop.

Cadeautip 1: houten onderzetters met kindertekening (niet meer leverbaar)

Bescheiden als we zijn staan onze eigen houten onderzetters op 1. 🙂

Wat is er nu leuker voor Moederdag of Vaderdag dan een tekening van je kind te krijgen als onderzetter. Mail de tekening van je kind naar info@bonteraaf.nl, liefst een lijntekening gemaakt of overgetrokken met stift of fineliner. Geef aan of je 2 of 4 onderzetters wilt. Het mogen verschillende tekeningen zijn.

onderzetter vaderdag moederdag

Cadeautip 2: houten sleutelhanger met kindertekening (niet meer leverbaar)

De houten sleutelhanger van een kindertekening is natuurlijk ook een ideaal Moederdag of Vaderdag cadeautje. De kindertekening wordt omgetoverd naar een sleutelhanger aan de hand van een bruikbare foto van de kindertekening. Mail de tekening van je kind naar info@bonteraaf.nl, liefst een lijntekening gemaakt of overgetrokken met stift of fineliner.

kindertekening graverem

Kindertekening broche

Cadeautip 3: gepersonaliseerd whiskyglas

Bij Made by Reez bestel je dit stoere gepersonaliseerde whiskyglas.

Op het glas komen de eerste letters van zijn naam en achternaam. Er onder staat PAPA, zodat iedereen kan zien dat dit glas van papa is. Alleen de whisky moet je nog even zelf kopen als je dit er meteen bij wilt geven.

gepersonaliseerd whiskyglas whiskeyglas

Cadeautip 4: rolmaat voor papa of opa

Bij Made by Bir vindt je deze leuke rolmaatjes met de tekst ‘Papa is mijn maatje’. In “papa” en “opa” uitvoering. De rolmaat is 3 meter lang met aan de achterkant zit een broekclip.

Het vaderdagcadeau voor een papa of opa die van klussen houdt.

vaderdag cadeau tip

Cadeautip 5: Daddy Times knisperkrant

In de webshop van BB Kidsshop vindt je deze leuke knisperkrant voor de kersverse papa.

Het knisperen van deze Daddy Times maakt je kind meteen aan het lachen.
Samen de liedjes zingen en je kind gedichtjes voorlezen is gegarandeerde pret!
De krant is 30 cm hoog bij 40 cm breed en staat vol met oud-Nederlandse liedjes en gedichtjes.

Extra weetje: De daddy times is van het merk Qukel en de producten van Qukel zijn op integere manier gemaakt. De makers in India krijgen een goed salaris en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzaam verkregen grondstoffen.

vaderdag krant baby

Cadeautip 6: T-shirt met kindertekening

Wij zijn gek op kindertekeningen dus hoe leuk is dit persoonlijke shirt voor papa met een tekening van de kinderen er op. Je bestelt deze bij Lieve Snoetjes. Verkrijgbaar als t-shirt en sweater in de kleuren zwart en wit. Voor de opdruk kun je kiezen uit meerdere kleuren.

tshirt kindertekening

Cadeautip 7: Lekkernijenpakket voor vaderdag

Dit leuke en lekkere bier & lekkers pakket van Sabores de Portugal bestaat uit allerlei lekkernijen en leuke kaartjes. Een beetje compenseren dat er flink wat vakanties niet door zijn gegaan. En natuurlijk het perfecte cadeau voor de papa met Portugese roots of een voorliefde voor Portugal.

Met dit pakket kun jij je een avond op vakantie in Portugal wanen. Een paar variaties bier, lekkere paté’s, een aantal conserven, olijfjes, tremoços en ander lekkers geven jou een mini vakantie.

bier en lekkers uit Portugal

Cadeautip 8: Vulbare cadeaubox

De kadobox van Superheldenshop is altijd een goed idee! Voor de liefhebbers van bier hebben we de bierbox bedacht en voor papa, mama en opa en oma zijn ook speciale kadoboxen.

Je kunt deze geheel naar wens vullen met artikelen uit de webshop, een bijpassende douchegel, sokken, een keycord of kaart. Uiteraard kan je ook zelf kado’s toevoegen aan de box. Het is een origineel en uniek kado en geheel naar wens te personaliseren!

vulbare cadeaubox vaderdag

Cadeautip 9: handgemaakte leren wijntas

De dames van Semm’s maken handgemaakte unieke leren producten zoals deze wijntas. Wil je een flesje wijn cadeau geven dan is het natuurlijk veel leuker om het in deze luxe wijntas te verpakken. Maar deze wijntas is ook heel mooi als decoratie. De wijntas is gemaakt van verschillende soorten zwart leer en heeft een extra vakje voor een kurkentrekker.

Het is mogelijk om deze wijntas te personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je vader of een persoonlijke boodschap.

leren wijntas

Cadeautip 10: houten familieportret

We sluiten het rijtje af met een nog niet zo bekend product van onszelf.

Geef een houten familieportret cadeau. Een houten bordje voorzien van een gegraveerde lijnillustratie. Je kunt een keuze maken in het formaat en het aantal karakters/voorwerpen. Een huisdier is ook een karakter en een vervoersmiddel of gebouw tellen we als een voorwerp.

Het houten bordje kan voorzien worden van een ophanggat zodat je deze als decoratie aan de wand kunt hangen met een stoer touw of mooi lint.

familieportret op hout

Wat is de leukste tip?

Ben benieuwd of je wat hebt gehad aan deze tips? Mocht je één van de tips hebben gekozen om deze vaderdag te geven, laat het ons weten.

En vergeet niet even in onze webshop te kijken bij de leuke vaderdagkaartjes op groeipapier. We kunnen ze ook rechtstreeks naar vader of opa voor je versturen, voorzien van een persoonlijke boodschap. Dus heb je, voor dit jaar, al een leuk vaderdagcadeau en/of ben je nog op zoek naar een leuk kaartje? Check dan hier onze vaderdag groeikaarten. De kaarten zelf kun je planten dus je geeft eigenlijk een kaartje en een DIY plantje of bloemetje in 1.

Groetjes,

Elise en Chantal

webshop herinnerboeken groeikaartengratis download free illustratieblog typemachine illustratie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief