Free printables voor de feestdagen

Als je ons al langer volgt weet je dat wij gek zijn op de feestdagen. Ondanks dat de zomer met warme temperaturen en een heerlijk zonnetje ook echt genieten is, is de wintertijd met kaarsjes aan en een dekentje op de bank ook heel fijn. En natuurlijk komen dan de feestdagen er weer aan.

Inmiddels hebben we al aardig wat free downloads op onze webshop staan, waaronder een autobingospel en recycle doosstickers en met dit blog wordt onze nieuwste toegevoegd.

Last minute inpakpapier Sinterklaas

Wanneer je kinderen hebt, ken je het waarschijnlijk wel. Sinterklaas is weer in het land en er mogen weer schoentjes gezet worden. Braaf hebben de kindjes een liedje gezongen en toen ze eindelijk in dromenland waren en de vaatwasser ingeruimd was, plofte je neer op de bank met een kopje thee of koffie. Even bijkomen van weer een drukke dag. Wat later wil je naar bed gaan en zie je het schoentje weer staan. Gelukkig heb je een tijd terug al wat schoencadeautjes verzamelt maar waar is ook alweer het inpakpapier verstopt. Of had je die nog moeten kopen… geen nood, wij hebben een free download die je uit kunt printen en zowel in kleur als zwart-wit kunt gebruiken als inpakpapier.

Zo kun je met een gerust hart naar bed en wacht je kindje een leuke verrassing morgen.

Download hier het inpakpapier voor 5 december en print deze in kleur of zwart-wit uit op je eigen printer.

inpakpapier sinterklaas

Aftelkalender als kleurplaat of als kant en klare printable

Voor het Sinterklaashuis Valkenswaard ontwierpen we dit jaar hun logo en huisstijl én een leuke aftelkalender. Deze is er voor de enthousiaste kinderen die graag alles zelf willen kleuren als kleurplaat variant beschikbaar. Houdt jouw kind niet van kleuren dan kun je kiezen voor de full colour uitprintversie. Speciaal voor onze regio is er een versie waar de openingstijden van het Sinterklaashuis op staan, samen met de lokale intochten.

Het Sinterklaashuis is vanaf 20 november de logeerplek van Sinterklaas in Valkenswaard. Bekijk zijn slaapkamer, ontmoet de Sint, speel met de pieten, loop het pietenpad, knutsel, kleur en ontvang een heus pietendiploma.

Kom je niet uit de regio Valkenswaard, dan kun je de algemene aftelkleurplaat als printable voor 5 december downloaden en zelf uitprinten.

Eerder ontwierpen we al de Amerigo kleur- en knutselplaat, ook deze vind je nog steeds op onze downloadpagina. Deze plaat kan niet alleen heerlijk ingekleurd worden maar je kunt het paard van Sinterklaas door het gebruik van een wc rolletje ook leuk neerzetten. Of je plakt het paard rond een glazenpotje en dan heb je een leuk waxinelichtjehouder voor wat extra gezelligheid tijdens het heerlijk avondje.

Klik voor alle Sinterklaas downloads hier.

zakelijk inpakpapier kerst etiket

Liever pakjesavond of toch liever Kerst?

Geef je nu niks om het hele Sinterklaasfeest en ben je een echte kerstliefhebber? Ook dan hebben we leuke downloads voor jou.

Een paar jaar geleden ontwierpen we al het last minute kerstpapier als free download. Je kunt dit (of ander kerstinpakpapier natuurlijk) compleet maken met een naametiket in stijl waar je de namen en afzender zelf op kunt schrijven. De printable van deze naamstickers en het kerstpapier vind je natuurlijk ook op onze downloadpagina. Je kunt zelfs kiezen uit drie varianten inpakpapier:  download hier het “kalkoen”-papier, voor inpakpapier met roodborstjes klik je hier en hier klik je voor het elandeninpakpapier.

zakelijk inpakpapier kerst

Nog op zoek naar bijzondere kerstkaarten?

Naast de free downloads voor de feestdagen hebben we ook nog kerstkaarten in onze webshop. Sinds wij gestart zijn met Bonte Raaf komen we elk jaar met een nieuwe kerstkaartenset. Inmiddels kun je dus al 5 varianten bestellen in onze webshop:  namelijk de kerstgroeikaarten, de ontdek de geheimen kerstkaarten, de houten nieuwjaarskaart, de kerstkraskaarten en de verbind de punten kerstkaart. De laatste heeft een leuke van punt naar punt puzzel en doordat bij elke kaart een potloodje met gum meegeleverd wordt, kan de ontvanger meteen aan de slag. Ze zeggen dat een verbind de punten puzzel de stress van de hele dag laat verdwijnen. Je shopt deze kaarten makkelijk hier.

Wist je dat al onze kerstkaarten ook zakelijk uitvoerbaar zijn? We passen dan de stijl en/of illustraties aan aan  je huisstijl en zo heb je een bijzondere eindejaarsattentie als bedankje voor je klanten. Wanneer je daar interesse in hebt, lees dan nog even het blog met voorbeelden hierover. Wanneer je daarna onze vragenlijst zakelijk ontwerp invult kunnen we je meer vertellen over de mogelijkheden en een prijsindicatie geven.

Sint aftelkalender kleurplaat

We willen graag nog een nieuwe free download maken voor de kerstdagen. Bijvoorbeeld een sjabloon voor een menukaart? Of???

Heb jij nog een leuk idee welke gratis download met kerstthema we nog zouden kunnen ontwerpen? Wanneer we jouw idee gaan uitvoeren dan maak je kans op een gratis kerstkaartenset naar keuze.

Laat het ons weten onder dit blog of onder het social media bericht over dit blog!

Groetjes, Elise en Chantal

Feestdagen bordspel ganzenbord

gratis download free illustratie
webshop herinnerboeken groeikaarten
blog typemachine illustratie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief