Afscheid nemen is altijd verdrietig…

Wij helpen nabestaanden om samen een waardig en mooi afscheid te creëren. Van het ontwerpen en illustreren van een persoonlijke rouwkaart en bijzonder condoleanceboek tot bidprentje of bedankkaartje. Wij denken graag mee om iets te maken wat bij jullie situatie en gevoel past om zo de herinneringen te bewaren.

Er is zoveel meer mogelijk dan de standaard producten die je bij de meeste uitvaarten tegen komt. Zoveel persoonlijker en zoveel meer in de stijl van hoe degene die overleden is in het leven stond. Zoals bijvoorbeeld een illustratie van een zeilboot gegraveerd op een houten herinnerboek voor iemand die van zeilen hield.
Ook in de verdrietige situatie dat iemand samen met familie en vrienden de eigen uitvaart voorbereidt, denken wij mee waardoor altijd een ontwerp ontstaat dat het hart raakt.

Een kleine indruk van de mogelijkheden kun je vinden op onze Pinterest-pagina. We hebben hier een bord met voorbeelden van de troostkaarten en rouwkaarten en een bord met voorbeelden van de houten condoleanceboeken. Ook kunnen we een mooie portretillustratie verzorgen.

We kunnen vaak snel schakelen en zijn in principe altijd bereikbaar. Bij vragen over het verzorgen van een afscheid mag je ook ’s avonds of in het weekend bellen. Als het uitkomt staan we je meteen te woord, krijg je ons niet te pakken spreek dan wat in dan bellen we meestal snel terug.

Producten voor (steun bij) een mooi afscheid

Niet op zoek naar een uniek ontwerp maar wel naar een gepersonaliseerd houten herinnerboek? Kijk dan eens op onze website in de categorie Herinnerboeken. Hier vind je ook het afscheidsboek collega om in te laten vullen door collega’s bij pensioen of andere reden van afscheid. In onze webshop zijn ook bijpassende bedankkaarten op groeipapier te bestellen in verschillende uitvoeringen. We hebben de productie van de houten herinnerboeken en het groeipapier in eigen huis. Hierdoor kunnen we, in overleg en afhankelijk van het tijdstip van bestellen, vaak nog dezelfde dag produceren en verzenden. Afhalen is in overleg ook altijd mogelijk, eventueel ook in de avonduren of het weekend.

Wil je iemand troost bieden die zijn of haar dierbare is verloren, dan hebben we in onze webshop een assortiment troostkaarten op groeipapier. Doordat deze kaarten geplant kunnen worden geef je een kaart en DIY bloemetje of plantje in één.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Voor een herinnerboek op maat kun je ook onze vragenlijst herinnerboeken invullen zodat we je gericht kunnen adviseren. Wij zetten ons graag in om samen iets moois te creëren zodat de nabestaanden hierdoor gesteund worden in hun verdriet.

Veel sterkte samen.