Op 9 juli 2022 is Tamar helaas onverwacht en veel te vroeg overleden. Wij hebben ervoor gekozen om de linkjes naar haar (web)winkel te inactiveren maar haar blog, wat  ze met zoveel enthousiasme schreef voor ons, te laten staan. Tamar, bedankt voor de samenwerking en je vriendschap. We missen je enorm!

Klant aan het woord:

Hoi hoi,

Ik ben Tamar en ik verkoop kinderkleding. Dit doe ik in mijn winkelpand in Valkenswaard en via mijn webshop: www.hip-kinderkleding.nl

Het is allemaal begonnen met het geven van kinderkleding party’s bij mensen thuis, toen had ik vooral outlet collecties bij me. Dit deed ik in de avonduren, naast mijn werk in de kinderopvang. Maar al vrij vlug deed ik alleen de kinderkledingparty’s nog. Dat was fijn, want daardoor kon ik overdag bij mijn eigen kinderen zijn.

profielfoto_tamar

Na een paar jaar kreeg ik er steeds meer merken bij, waar ik ook de nieuwe collecties van ging verkopen. En was er steeds meer vraag naar een webshop. Het is leuk om op een party te shoppen, maar dat is maar een paar keer per jaar. Een webshop erbij was dus super handig!

Dromen van een eigen winkelpand

Maar mijn droom van een eigen winkelpand bleef toch ook door mijn hoofd gaan. En in April 2019 kreeg ik de sleutel van Karel Mollenstraat Zuid 50 in Valkenswaard: mijn eigen kinderkleding winkel. Zo blij dat ik deze stap heb durven zetten!

pand_tamar

Ik verkoop nu kinderkleding van verschillende bekende merken. Onder andere: B.Nosy, Moodstreet, TYGO & vito, Just Beach, 4President, D-Xel, Blue Seven, Ripstop en Lemon Beret. Hier verkoop ik nieuwe en outlet collecties van, zodat ik kinderkleding in verschillende prijsklassen kan aanbieden.

Mijn meest verkochte product is momenteel mijn MYSTERY BAG. Dat is een tasje vol kleding, maar je weet van te voren niet wat er in zit (wel het geslacht en de maat natuurlijk). En de Sale artikelen. Het is nu uitverkoop, dus veel mama’s slaan nu nog even wat in.

flyer_tamar

Flyer en kleurplaat

Ik wilde een flyer laten maken waar alles duidelijk op stond: mijn webshop, mijn winkel en de kinderkledingparty’s. Daarom vroeg ik Elise en Chantal van Bonte Raaf om deze voor mij te ontwerpen. Ik had al veel tips gekregen om dat bij hen te laten maken, en wilde het ook graag lokaal houden. Het is niet alleen handig dat we in dezelfde woonplaats wonen maar ik werk ook graag met lokale ondernemers.

brainstormsessie_tamar

Mij is deze samenwerking heel goed bevallen. Ik had een idee in mijn hoofd en zij kregen het voor mij op papier. Wat mij zelf nooit gelukt zou zijn.

Na mijn flyer heb ik ook nog een kleurplaat laten ontwerpen. Deze stuur ik met al mijn bestellingen mee, en op iedere eerste van de maand trek ik dan een winnaar. Deze kleurplaat ik heb nu voor de 3e keer mogen bijbestellen dus hij is al meer dan 10.000x uitgedeeld. Dat was dus zeker een succes!

kleurplaat_tamar

Ik ben heel blij met Bonte Raaf en ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van hun diensten!

Groetjes, Tamar

De webshop: www.hip-kinderkleding.nl

Facebook: Hip-kinderkleding

Instagram: Hip-kinderkleding

winkel_tamar

webshop groeikaarten en houten herinnerboeken
blog over ons ontwerp- en illustratiewerk
gratis downloads free printables
Meld je aan voor onze nieuwsbrief