Tijdens vakantieperiodes en rondom de feestdagen kan de levertijd wat vertraging oplopen. Als dit het geval is laten we dit via de mail weten. Check vooral ook je spambox als je niets van ons hoort.

Normaal gesproken versturen we onze webshopproducten binnen enkele dagen tot een week (na ontvangst betaling), óók de gepersonaliseerde artikelen. Groeikaarten proberen we zoveel mogelijk binnen 2 dagen te verzenden maar omdat dit product houdbaar is, hebben we deze kaarten niet op voorraad.

Sneller nodig? Neem dan even contact op want in overleg is er meestal veel mogelijk. Persoonlijke condoleanceboeken kunnen ook in vakantieperiodes vaak, afhankelijk van het moment van bestellen, nog dezelfde dag geproduceerd en verzonden worden. Hetzelfde geldt voor kraamboeken en afscheidsboeken voor een collega die vertrekt of met pensioen gaat.

Verder blijven we, wanneer er gekozen wordt voor verzending, natuurlijk wel afhankelijk van de transporteur. Meestal is de levering de volgende dag na verzending maar wij hebben er geen invloed op als daar vertraging ontstaat. Afhalen kan in overleg ook, zelfs in het weekend of de avonduren.

Trouwkaarten worden doorgaans binnen een week na goedkeur van de proefdruk verzonden. Bij geboortekaartjes op groeipapier staat na goedkeur van de proefdruk alles klaar zodat we na het ontvangen van de geboortegegevens de kaarten zo snel mogelijk produceren en verzenden. Afhankelijk van het tijdstip van doorgeven, en goedkeur van het definitieve digitale voorbeeld, worden ze dan meestal dezelfde dag of de volgende dag verzonden. Geboortekaartjes die we bij een drukker laten drukken, worden binnen 1 a 2 werkdagen meestal rechtstreeks verzonden. Indien gewenst worden bij geboortekaartjes de enveloppen al eerder verzonden zodat deze al geadresseerd kunnen worden. Wanneer hier van afgeweken wordt, zullen we dit overleggen.