Rouwkaart, bedankkaart en herinnerboek Paula

Voor de moeder van Elise ontwierpen we een rouwkaart met bijpassend bedankkaartje op groeipapier en een houten condoleanceboek,

Op deze kaart komen orchideeën terug. Eerder speelden orchideeën ook een rol op de rouwkaart van de moeder van Paula (de oma van Elise). Paula was gek op foto’s en maakte graag fotocollages. Vandaar dat de achterzijde van de rouwkaart bijna volledig uit foto’s bestaat die een mooi beeld weergeeft van haar leven.

Als bedankje werd er gekozen voor groeipapier met klaproos / alyssum zaden er in. Een mooie symboliek na het afscheid van een dierbare.

Ze worden uitgevoerd op handgeschept gerecycled papier met zaden er in. De kaarten kunnen geplant worden. Met voldoende zorg en onder de juiste omstandigheden groeit er een bloemetje of plantje uit. Lees hier meer over het gebruik van groeipapier!

Het bijpassende herinnerboek werd in stijl van de rouwkaart uitgevoerd. De bladen werden meegestuurd met de rouwkaart. Hierdoor konden familie en vrienden de invulkaarten rustig invullen. Ook werden er veel foto’s en zelfs krantenartikelen opgezocht en ingeplakt. Tijdens de uitvaart was er ook nog gelegenheid om de bladen in te vullen. Zo werd het een indrukwekkend herinnerboek. Het is jammer dat Paula het boek zelf niet meer heeft kunnen zien, dat had ze geweldig gevonden.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van persoonlijke afscheidskaarten? Vul dan hier onze vragenlijst kaarten in.