Niet iedereen vind het leuk om vragenlijsten in te vullen. Maar de antwoorden helpen ons om een duidelijk beeld te krijgen van de onderneming, doelstellingen en wensen. Hierdoor kunnen wij snel een passend ontwerp maken.

Wanneer wij jouw logo mogen ontwerpen, is het logo klaar als jij er helemaal blij mee bent. Je ontvangt het logo dan standaard als de volgende bestanden: EPS, PDF, PNG, SVG.

Vaak maken we, in overleg met jou, ook een vierkante versie van het logo ten behoeve van bijvoorbeeld social media. Deze ontvang je als PNG bestand. Je kunt ook kiezen voor een staande variant bij een liggend logo en vice versa.

Wanneer van toepassing dan leveren we ook het icoon wat bij het logo hoort als PNG en SVG  bestand. En op verzoek maken we de verzameling af met een diapositief variant / wit of semi transparant watermerk als PNG en SVG bestand.

Voor de meerprijs van het aanleveren van de gewenste extra logo varianten zie ook onze zakelijke prijslijst.

Na ontvangst van het ingevulde formulier proberen wij op werkdagen binnen 48 uur te reageren. Mocht onze reactie langer op zich laten wachten, check dan even je spam-box of onze mail daar in terecht is gekomen. Zo niet, laat het ons even weten want dan is er wellicht iets mis gegaan.