Niet iedereen vind het leuk om vragenlijsten in te vullen. Maar de antwoorden helpen ons om een duidelijk beeld te krijgen van de onderneming, doelstellingen en wensen. Hierdoor kunnen wij snel een passend ontwerp maken en gericht advies geven. Vragen die niet van toepassing zijn mag je gewoon overslaan.

  Wil je aanpassingen van je logo/huisstijl?
  Logo / huisstijl voldoet nog, ik wil huisstijlitems laten ontwerpenNieuw of aangepast logo / huisstijl

  Wat voor soort logo spreekt je - nu in eerste instantie - het meest aan?
  Pictogram - icoon logo: een logo waarbij het icoon de basis van je logo vormt en voor herkenbaarheid zorgtNaam - logo: een logo waarbij de bedrijfsnaam het basis element van je logo vormtInitialen - logo: een logo waarbij de initialen van je (bedrijfs)naam de basis vormt van het logo

  Voorkeur voor vorm
  RondVierkantRechthoekDriehoekGeen voorkeur

  Voor welk huisstijl ontwerppakket kies je?
  Logo budgetLogo budget + extra huisstijlitemsLogo inspiratieLogo inspiratie + extra huisstijlitemsLogo aan de slag (incl. 3 huisstijlitems)

  Welke extra logo varianten zou je willen ontvangen?
  Vierkant (t.b.v. social media)Staand / liggend (als het basis logo liggend of staand is)Diapositief logo (t.b.v. donkere achtergrond)Kleurvarianten van het logoLaten we dit bekijken als het basis logo ontworpen isAnder idee:

  Wil je schetsen, foto’s of andere input naar ons mailen dan kan dat makkelijk hier!

  Wanneer wij jouw logo mogen ontwerpen, is het logo klaar als jij er helemaal blij mee bent. Je ontvangt het logo dan standaard als de volgende bestanden: EPS, PDF, PNG, SVG.

  Vaak maken we, in overleg met jou, ook een vierkante versie van het logo ten behoeve van bijvoorbeeld social media. Deze ontvang je als PNG bestand. Je kunt ook kiezen voor een staande variant bij een liggend logo en vice versa.

  Wanneer van toepassing dan leveren we ook het icoon wat bij het logo hoort als PNG en SVG  bestand. En op verzoek maken we de verzameling af met een diapositief variant / wit of semi transparant watermerk als PNG en SVG bestand.

  Voor de meerprijs van het aanleveren van de gewenste extra logo varianten zie ook onze zakelijke prijslijst.

  Na ontvangst van het ingevulde formulier proberen wij op werkdagen binnen 48 uur te reageren. Mocht onze reactie langer op zich laten wachten, check dan even je spam-box of onze mail daar in terecht is gekomen. Zo niet, laat het ons even weten want dan is er wellicht iets mis gegaan.