Project omschrijving

Via de Facebookgroep “Ondernemen met hart en lef” leerden wij Linda Swets kennen die samen met chefkok Sergio zich vol passie met hun foodblog Talk Nomz To Me.

Eigenlijk kwam ze bij ons met de vraag of we hun Nomzertje-logo konden opkrikken zodat deze op groot formaat bruikbaar zou zijn, tijdens een prettige digitale brainstormsessie kwamen we er achter dat de basis voor dit Nomzertje een kaasmonstertje van een Amerikaans foodblog was. Om later problemen met de rechten te voorkomen adviseerde ik Linda om contact met hen op te nemen en jawel, ze vonden het geen probleem.

Vervolgens hebben wij Nomzertje en de huisstijl een make-over gegeven en illustraties gemaakt voor de speciale gelegenheid-Nomzertjes, o.a. in de thema’s Haloween, Kerst en Pasen.

Wij zijn er voorstander van om bij het ontwerpen van visitekaartjes een extra functie aan de kaartjes te geven waardoor deze beter blijft hangen bij de ontvanger. Wat is er dan leuker om achter op het visitekaartje de ingrediënten van het populairste recept van Talk Nomz To Me te verwerken zodat je met het visitekaartje boodschappen kunt doen en vervolgens het recept op het blog kunt vinden. Daar krijg je toch honger van!

Zo gezegd zo gedaan, Linda en Sergio zijn er ook erg enthousiast over zoals je hier kunt lezen. Tijdens de afgelopen Horecava beurs hebben ze al veel leuke reacties op de visitekaartjes mogen ontvangen.