Logo visitekaartjes Goudsmid Jacqueline Vugs / Huisstijl 10-line

Goudsmid Jacqueline Vugs kwam bij ons voor een restyle van haar logo en huisstijl. Al jaren succesvol met haar Atelier 10 Line was ze toe aan een huisstijl waar zij zelf als goudsmid meer naar voren zou komen. Het smeden van een juweel is immers een persoonlijke aangelegenheid.

Vandaar dat wij in haar nieuwe huisstijl haar handgeschreven naam hebben gecombineerd met haar meesterteken. Waarbij elementen uit haar eerdere huisstijl terug komen qua vorm- en kleurgebruik.

Deze huisstijl mochten wij verder verwerken in visitekaartjes en flyers. Voor beiden zijn we uit gegaan van de mogelijkheid om deze op meerdere manieren te gebruiken. De basis is hiervoor het gebruik van vierkanten en driehoeken. Hierdoor kun je door middel van een afscheurstrook of het afsnijden van bv een hoek steeds een andere dynamiek krijgen met de zelfde kaarten/flyers. Het “restmateriaal” van de afscheur/afsnijstrookjes is zo ontworpen dat deze bijvoorbeeld op een beurs als “strooigoed” gebruikt kunnen worden.

Ook kunnen de kaarten én flyers door de vouw/kartellijn te gebruiken ook neergezet worden om zo nog meer de aandacht te trekken. De flyers zijn uitgevoerd in 15×10 cm (ansichtkaartformaat).

Lees hier hoe ze de samenwerking heeft ervaren:

“Dames, nog super bedankt voor een prachtig& duidelijke logo. helemaal happy!! Nog steeds. En voor het meedenken&prachtig vormgeven van al mijn wensen!! (Dat is al knap!) thanks”