Geboortekaartjes Jop en Janne

Eerst mochten we het geboortekaartje voor Jop maken. Met een unieke illustratie van een vos naar aanleiding van de straatnaam van het nieuwe huis. Het kaartje is gedrukt op oud-hollands geschept papier met een karakteristiekeĀ gekartelde rand.

Van de illustratie is ook een sjabloon gemaakt: mama en papa hebben daarmee het vosje mooi op de muur van de babykamer geschilderd.

Daarna mochten we voor zijn zusje Janne ook het geboortekaartje maken. Weer met een bosdiertje en dit keer op groeipapier. In dit groeipapier zitten zaden van klaproos en allysum. Het kaartje kan geplant worden. Een mooie symboliek voor nieuw leven.

Lees hier wat Ellen hierover vertelde:

“Na een persoonlijk gesprek, een passend ontwerp voor ons geboortekaartje ontvangen! Daarnaast heel fijn advies om deze als muurschildering te realiseren.”

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van originele geboortekaartjes? Vul dan hier onze vragenlijst kaarten in.

In onze webshop hebben we sterrenbeeld geboortekaartjes op groeipapier, zie hier: sterrenbeeld geboortekaartjes op groeipapier of op galaxy papier.