Jelleke en Jan wonen in Zuid-Afrika maar komen uit Nederland. Ons Zuid-Afrikaanse groeipapier was dan ook perfect voor het geboortekaartje van hun zoon Jip. Ze kozen voor het visje wat eerder gebruikt is voor de geboortekaart van Boaz (en door de papa van Boaz bedacht) en Elian omdat zij dicht bij de zee wonen. Omdat de meeste ontvangers in Nederland wonen hebben wij ook de verzending compleet verzorgd naar de Nederlandse adressen.

Wanneer de ontvanger (een deel van) het kaartje in de aarde plant en water en liefde geeft, groeien er wortels en tomaten uit, letterlijk nieuw leven. Lees hier meer over groeipapier.

Deze kaartjes zijn geleverd met pergamijn envelopjes en sluitzegels. Degene die wij verzonden hebben zijn uiteraard voorzien van etiketten en postzegels.

Jelleke en Jan waren erg enthousiast over het kaartje, dit was hun reactie per mail:

Via deze weg willen we jullie onwijs bedanken voor de mooie kaart die jullie hebben gemaakt voor Jip. Helemaal geworden zoals we wilden en we krijgen hele leuke reacties van de ontvangers. We vonden de communicatie met jullie heel prettig en het hele proces was ideaal voor ons aangezien we niet in Nederland wonen. Mochten we nog een baby krijgen in de toekomst dan nemen we zeker weer contact met jullie op voor een geboortekaart. Nogmaals, ontzettend bedankt! En keep up the good work 😉”

Zie de foto’s voor andere geboortekaartjes op groeipapier in deze stijl.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van originele geboortekaartjes? Vul dan hier onze vragenlijst kaarten in.

In onze webshop hebben we sterrenbeeld geboortekaartjes op groeipapier, zoals sterrenbeeld geboortekaartjes op groeipapier of op galaxy papier.