Wat leuk dat je op onze plaktattoo instructie pagina bent gekomen.

Onze plaktattookaart is voor meerdere gelegenheden verkrijgbaar in onze webshop. We hebben meerdere varianten voor de feestdagen en het nieuwe jaar, eentje voor Valentijn en eentje voor een bruidspaar. De plaktattoo zit in de ansichtkaart gestoken.

Hier vind je een filmpje met onze plakinstructie. De oplettende kijker heeft al gezien dat de getekende instructie ook op de achterzijde van de plaktattoo staat.

Heb jij je plaktattoo geplakt? Deel dan een foto via instagram of facebook en tag @bonteraaf. Onder elke 5 gedeelde foto’s verloten we een plaktattookaart. Ben jij de gelukkige? Dan versturen we deze rechtstreeks voor jou naar de ontvanger.

Tip: doe gauw mee, dan kan je kaartje nog mee voor Valentijn!

Te bestellen in onze webshop en natuurlijk, net als onze andere eindejaarskaarten, ook op maat in huisstijl leverbaar.

Met al onze kerstkaarten kan de ontvanger nog iets doen. Hierdoor is de attentie- en aandachtswaarde groter en zorgt de kaart voor een mooie herinnering.

We maken er elk jaar een sport van om een interactieve kerstkaart te ontwerpen en in 2022 werden het deze kerstkaarten met plaktattoos waar de ontvanger zélf mee aan de slag kan. Eindelijk! Want de plaktattoos stonden al lang op ons wensenlijstje.

Hou voor toekomstige nieuwe kerstkaarten onze social media in de gaten! Je vindt ons overal als @bonteraaf.

plaktattoo kerstkaartenset
plaktattoo kerst eland kerstkaart
plaktattoo sterren nieuwjaarskaart