Wij hanteren standaard verzendtarieven voor brievenbuspost (€ 5,95 NL) en pakketpost (€ 7,95 NL € 12,50 B) . Soms betaal je meer verzendkosten dan wij aan verzendkosten gebruiken en soms minder. Het verpakken en de verpakkingsmaterialen kosten tijd en geld. Wij hebben hiervoor gekozen zodat we de gemiddelde verzendkosten laag kunnen houden. Afhankelijk van de gewenste levertijd en het formaat van de bestelling bepalen wij bij het verpakken of een bestelling als brievenbusdoos of pakket verzonden wordt.

Als wij vinden dat de verzendkosten toch wat hoog zijn in verhouding tot de bestelling kan het zo maar zijn dat je, als verrassing, een extra groeikaartje ontvangt.

Wij gebruiken zoveel mogelijk hergebruikt verpakkingsmateriaal en doneren geregeld aan www.treesforall.nl om het papier, karton en hout wat wij verbruiken te compenseren.

Voor particulieren is het mogelijk om de plantbare groeikaarten, voorzien van persoonlijke groet, rechtstreeks naar de ontvanger te laten verzenden door ons. Binnen Nederland zijn de kosten hiervoor € 1,95 en binnen Europa € 2,75.

Alleen in dat geval kun je bij het uitchecken kiezen voor de verzendoptie “Geen extra verzendkosten”. De andere verzendopties zijn afhalen op afspraak en verzenden per post (brievenbusdoos of pakketje), die vervallen alleen in dit geval.