Wij gebruiken zoveel mogelijk hergebruikt verpakkingsmateriaal en doneren geregeld aan www.treesforall.nl om het papier, karton en hout wat wij verbruiken te compenseren.

Ook verpakken we zo klein mogelijk omdat dit minder ruimte in beslag neemt bij de transporteur en zo kunnen er meer pakketten mee op één rit, dat scheelt weer brandstof. Hierdoor kiezen we het liefst, wanneer de gewenste levertijd en het formaat van het product het toelaat, voor een brievenbuspakket in plaats van een pakket in een doos.

Mocht je zelf vaak brievenbusdoosjes ontvangen en er niets mee doen, wij zijn er blij mee. Als dank ontvang je per 5 stuks die je bij ons inlevert een groeikaart naar keuze uit onze webshop.

Wat onze producten betreft werken we veel en graag met groeipapier, dit is gerecycled handgeschept papier met zaden erin. Zo krijgt het papier niet 1, 2 maar minstens 3 levens want als het papier onder de juiste omstandigheden geplant en verzorgd wordt groeien er bloemen of plantjes uit. Het overige drukwerk, voor onszelf en voor onze klanten, drukken we zoveel mogelijk op gerecyclede materialen. Dit adviseren we ook altijd aan onze klanten.

Het hout voor de kaften van de herinnerboeken laten we op maat zagen en de reststukjes worden meegeleverd, van dit restmateriaal maken we de houten tags voor de bedankjes en producten zoals de servetringen en herinnerboekhouders.

Verder printen we pakbonnen voor intern gebruik op achterkanten van papier wat anders meteen in de papierbak terecht zou komen.