Wij hebben inmiddels zoveel leuke reacties ontvangen op ons werk, alleen al via FB recensies zoveel mooie recensies, dat wij deze hier willen verzamelen. Zodat jij als potentiële nieuwe klant een nog betere indruk kunt krijgen van hoe wij werken en hoe dit door onze klanten ervaren wordt.

De komende tijd gaan we deze pagina vullen, tot die tijd kun je in ieder geval vast de recensies op Facebook bekijken: www.facebook.com/bonteraaf/reviews/

Wauw, wat een top bedrijf! Twee dagen voor we gingen trouwen bedacht ik me dat we nog helemaal geen gastenboek hadden. Ik had het leuke gastenboek van Bonte Raaf al eens voorbij zien komen. Op hun site las ik dat de gastenboeken binnen een week geleverd werden, maar dat je contact kan opnemen als je het sneller nodig hebt.
Ik heb ze die avond rond 22.00 uur nog gemaild met de vraag of ik het gastenboek met standaard tekst de volgende dag bij ze kon ophalen. Ze mailden een half uur daarna dat ik het gastenboek nog kon bestellen (zelfs gepersonaliseerd!!) en dat ze er de volgende ochtend meteen mee aan de slag zouden gaan. De volgende dag rond de middag kon ik het al ophalen! Precies op tijd voor de bruiloft.

Wat een service! En dat is nog niet alles.. Toen we thuiskwamen na de bruiloft vonden we een felicitatie kaartje in de brievenbus.

Echt toppers! Nogmaals bedankt! Door jullie snelle service en moeite hebben jullie onze bruiloft weer een beetje mooier gemaakt. En het gastenboek is prachtig met de leuke invulkaarten. ✨

 

houten gastenboekDesi (via The Perfect Wedding - augustus 2019), Houten gastenboek gepersonaliseerd

Hi Elise en Chantal,

Ik wil even laten weten dat we alleen maar leuke en enthousiaste reacties krijgen op onze kaart!

Hier een paar reacties;

“Wooooww, vet jullie kaart is een plant, mooie kaart!”

“Wat origineel, nog nooit zoiets gezien, super vet!”

“Wat een leuke kaart, wij kijken nu al uit naar de vergeet me nietjes”

Super bedankt dames!

We weten jullie voortaan te vinden.

Fijne zondag avond nog.

Groetjes Janneke

 

Trouwlogo op trouwkaart op groeipapierJanneke (via mail - april 2019), Trouwkaarten op groeipapier

Super trouwkaarten gemaakt!
Helemaal naar onze wens en ook nog eens in een kort tijdsbestek.
Wij raden Bonte Raaf zeker aan!

trouwkaart auto porscheIsabelle (via facebook - maart 2019), Trouwkaarten

Het kraamboek is aangekomen, super mooi! Bedankt voor het zo snel in orde te brengen!

gepersonaliseerd houten kraamboekHanne (via mail - december 2018), Kraamboek

Dank je wel! Ik heb ze net uitgepakt!

Ziet er echt super uit! Dank je wel voor jullie service! Echt super!!

gevouwen geboortekaartje kwartetDenise (via mail - augustus 2018), Geboortekaartjes

Wat zijn wij blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen, via het gastenboek voor onze bruiloft zijn we met jullie gaan brainstormen over de trouwkaart voor ons.
Jullie spontane manier van mailen heeft er zeker voor gezorgd dat wij ook steeds enthousiaster werden. Gisteren de bestelling ontvangen, werden er blij van!! Heel erg bedankt voor alles!! Zo zijn de voorbereidingen al super leuk geworden!!

trouwhuisstijl huwelijkshuisstijl houten trouwkaart gastenboekAnouska (via Facebook - juni 2018), Trouwkaart, gastenboek, bedankkaartjes

Gewoonweg geweldig! 2 dames die meedenken met wat je in je hoofd hebt en er dan een prachtig resultaat van maken! Onze trouwuitnodigingen zijn zoveel mooier dan we ooit hadden kunnen dromen! Deze dames kennen hun vak en gaan echt voor een vlotte communicatie! Een dikke dikke aanrader! Zeker die 5 sterren waard en meer ook! Doe zo verder want jullie zijn top en een echte aanbeveling!

trouwkaart pretparkticket toegangsticket afscheurstrook ticket uitnodigingSharon (via Facebook - mei 2018), Trouwkaart Pretparkticket met afscheurstrook

Graag wil ik jullie nog even bedanken voor het prachtige ontwerp en de fijne service.
Ik heb ontzettend veel leuke reacties gehad op mijn kerstkaart en dat is echt vanwege de mooie vormgegeven groeikaart.

Wij hebben 17 mei ons gastenboek in goede orde ontvangen. Het was een cadeautje om dit uit te mogen pakken. Ontzettend leuk gedaan en wat is het eindresultaat PRACHTIG geworden. Hier zijn we echt heel erg blij mee!!

houten gastenboek persoonlijk webshopRianne (via Facebook - juni 2018), Uniek gastenboek met aangepaste vragen

Vandaag mijn gepersonaliseerd gastenboek ontvangen. Super gewoon weg! En de kleine attenties erbij vond ik ook de max!!!!!

houten gastenboek persoonlijk op maatSandy (via Facebook - oktober 2017), Uniek gastenboek met invulkaarten

Het zijn twee spontane,mega creatieve dames die op als vlakken met je meedenken zelfs als je zelf geen flauw idee hebt van wat je nou eigenlijk wilt.
Wil je iets leuks en origineels moet je echt bij hun zijn.
Dames bedankt voor een super leuke samenwerking en het leuke logo wat er daardoor is komen uitrollen.

logo visitekaartje afsprakenkaartje mel's salonMelanie (via mail - maart 2019), Logo en visitekaartjes

Hoi,

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de top service! Het product ziet er super uit en was zeer tevreden met jullie meedenken & snelle reactie.

Groetjes
Merit

houten agenda met logoMerit (via mail - dec 2018), Houten agenda met eigen logo op de kaft

Ik wilde nog even zeggen dat wij het gastenboek ontvangen hebben en dat wij er heel blij mee zijn! Het ziet er echt super uit. Echt helemaal zoals we gehoopt hadden :)!!
Super bedankt en een heel fijn weekend!
Groetjes Danny en Susan

Oeps vergeten te laten weten dat we er heeeeeeeeeeeeeeeel blij mee zijn! Hij is super tof!!!!!!!

Dank jullie wel! <3

geheimMaria (via mail - aug 2018), Gastenboek met aangepaste kaft

Vandaag hebben we ons gastenboek ontvangen voor onze trouwerij. Wauw.. nog mooier dan we hadden verwacht!!

Lang gezocht en uiteindelijk gevonden!
Persoonlijk en exact op maat!

En de zorg die er aan besteed is, is uniek!

Ontzettend bedankt!

Dénise (via Facebook - mei 2018), Gepersonaliseerd gastenboek webshop

Wat een fantastisch team! Op een bruidsfacebookgroep zette ik een plaatje neer van wat ik wilde maar dat ik dit nergens in Nederland voor een betaalbare prijs kon vinden. Chantal heeft toen een fantastisch ontwerp gemaakt die zelfs nog aansloten op de save-the-date kaartjes die we zelf gemaakt hadden. En dan óók nog zo’n super snelle service, verwachte levertijd was 1-2 weken en we hadden de kaarten binnen een week in huis. Gewoon helemaal super, goede prijs, fantastische kwaliteit, fantastische dames. 200% tevreden en zal ze aan iedereen aanraden!

Anneliek (via The Perfect Wedding - maart 2017), Trouwkaarten met bijpassende geloftenmapjes

Wij zijn helemaal blij met het gepersonaliseerde gastenboek dat deze dames voor ons huwelijk op 22 september a.s. gemaakt hebben! Met wat inspiratie uit eerder werk van deze dames en onze persoonlijke wensen, is het precies geworden zoals gehoopt!

geheimLisette (via Facebook - juli 2018), Gepersonaliseerd gastenboek in stijl van bruidspaar

Via Bonte Raaf ons gastenboek voor onze bruiloft besteld. Hele snelle levering en het uitpakken was echt een cadeautje! Het gastenboek was super leuk verpakt en hij was ook nog eens echt super mooi! Eens iets anders dan de standaard tekstjes ‘we wensen jullie heel veel geluk’, dit gastenboek gaan we nog vaak doorbladeren. En extra leuk: op onze trouwdag ontvingen we een kaartje met felicitaties van Bonte Raaf!!

Samantha (via Facebook - december 2017), Gastenboek webshop

Ons trouwboek hier laten maken met een houte kaft, wat onzettend leuk en apart daar hou ik van. Het was een verassing voor mijn man en ook die vond het super mooi geworden net zoals mij. Onzettend lieve dames die er iets heel moois van hebben gemaakt, goeie service en goed contact. Dank je wel

Kelly (via Facebook - juli 2017), Uniek gepersonaliseerd gastenboek

We willen jullie heel erg bedanken voor de prachtige geboortekaartjes. Ze zijn zo positief ontvangen in onze vriendenkring en wij zelf zijn echt zo trots op het resultaat. Twee prachtige kaartjes voor onze twee prachtige kinderen! Hoe perfect kan je het hebben?

Heel veel succes met jullie bedrijf, ik volg jullie met veel plezier en blijf enorm fan van de groeipapier kaartjes!

Geboortekaartje groeipapierAnouk (via mail - september 2019), Geboortekaartje met lavendel groeipapier

Wij hebben de bedankjes besteld dat je kan planten en waaruit dan kruiden komen. Zeer tevreden van dit alles!!! zeker aan aanrader

groeibedankjes bruiloftSilke (via Facebook - april 2019), Bedankjes met groeipapier en houten tags

Lieve Elise en Chantal, langs deze weg wil ik jullie bedanken voor jullie supersnelle service. Mijn aanstaande bruidspaar en ik zijn enorm goed geholpen en ontzettend blij met het eindresultaat! Heel veel dank!

gelaserde trouwkaartHamida (via Facebook - maart 2019), Gegraveerde trouwkaart

Lieve Chantal en Elise,

We willen jullie heel erg bedanken dat jullie ons vanuit Bonte Raaf helpen in onze missie om voedselverspilling tegen te gaan en monden te voeden.

Jullie logo slaat de spijker op zijn kop. Jullie hebben ons geholpen met de eerste stappen om grootse dingen te gaan bereiken.

Namens het volledige bestuur ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen!

logo dishmissed huisstijlStichting Dishmissed - No Waste (via Facebook - maart 2019), Logo en huisstijl

Elise & Chantal hebben mij ontzettend goed verholpen, ik raad ze absoluut aan om mee te werken. Het hele proces was nieuw voor mij, en zij hebben een label voor onze honingpotten ontworpen, en een logo. Het heeft een aantal maanden geduurd doordat ik niet veel tijd had, maar ze zijn ontzettend geduldig geweest. Ze denken mee, geven advies, en zijn prettig mee om mee te werken. Heel hartelijk dank dames!

geheimMariska (via Facebook - februari 2019), Gegraveerde trouwkaart

Na een persoonlijk gesprek, een passend ontwerp voor ons geboortekaartje ontvangen! Daarnaast heel fijn advies om deze als muurschildering te realiseren.

Ellen (via Facebook - september 2016), Geboortekaartje Jop

We hebben vandaag het pakketje in de bus gehad. Enorm bedankt voor jullie geweldige werk!
Alleen het openmaken van het pakketje zelf was al een feestje, wat hebben jullie het toch met veel zorg ingepakt.
Het gastenboek ziet er perfect uit! Wij zijn nu al benieuwd naar de reacties van onze gasten.

Nogmaals bedankt!

Vorige week de agenda binnen gekregen en ik ben laaiend enthousiast! Compact, herbruikbaar en stoer. Een agenda en to do list overzichtelijk bij elkaar, leuke informatie zoals “ruim je bureau op” dag staan erin vermeldt (ja ja daar word ik blij van) handig formaat om mee te nemen en een opvallend breed elastiek om de bups bij elkaar te houden. Dit is een blijvertje!

Mandy (via Facebook - december 2017), Houten agenda/planner

Elise en Chantal zijn een fantastisch team. Ze hebben onze ideeën en wensen omgezet naar een prachtige trouwkaart waar we heel veel complimentjes over hebben gehad!

Heel mooi houten gastenboek met invulbriefjes voor onze bruiloft bij de Bonte Raaf besteld!! Bij het gastenboek zat een persoonlijke boodschap van de eigenaresses, heel lief! En 2 maanden later kregen we op onze huwelijksdag een kaartje van ze, wat een persoonlijke, lieve service! Top, bedankt hiervoor!

Yvonne (via Facebook - oktober 2017), Persoonlijk gastenboek webshop