Ja! Ze heeft ja gezegd, of hij, of jullie samen…

En nu willen jullie natuurlijk een opvallende, unieke uitnodiging. Dan ontwerpen en/of illustreren we graag bijzondere trouwkaarten voor jullie.

Van klassieke bruiloft tot anders dan anders. Altijd in de sfeer die bij jullie past en met oneindig veel mogelijkheden.

Kiezen jullie voor een romantische of juiste stoere portretillustratie die terug komt op de trouwkaart of een gepersonaliseerd gastenboek? Of past een typografische kaart of het Great Gatsby thema beter bij jullie? Gaan jullie voor industrieel design of een natuurbruiloft in het bos waar een kaart op groeipapier de symboliek van jullie groeiende liefde mooi weer geeft?

Hier lees je meer over het gebruik van groeipapier, papier met zaden er in wat geplant kan worden. De uitnodiging kan op groeipapier gemaakt worden of je kiest er voor om de bedankjes op dit bijzondere papier weg te geven. Je geeft dan een kaartje (met houten tags met jullie namen en trouwdatum) en een DIY bloemetje in 1.

Een complete huwelijkhuisstijl behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Deze huwelijksitems hebben we eerder voor bruidsparen mogen maken:

– save the date kaart (op papier per post verzonden of digitaal om via mail of social media te versturen)

– trouwkaarten (van gedrukte kaart, groeipapierkaart, uitnodigingsticket tot A3 trouwposter)

– menukaart (soms gecombineerd met de naambordjes zodat de gasten meteen weten waar ze mogen gaan zitten)

– naamkaartje (soms gecombineerd met de menukaart)

– houten servetringen (ook bruikbaar als naambordje)

– tafelnummerbordjes

– wijnflesetiketten

– trouwakte

– kindertrouwakte

– houten of ingebonden gastenboek met leuke invulkaarten (en een bijpassend dateboek als herinnerboek aan de dates tijdens het eerste huwelijksjaar)

– bedankjes (groeipapierkaartje met houten tags)

Neem ook eens een kijkje in onze webshop bij de categorie bruiloft.

Kijk maar eens bij de voorbeelden of neem contact met ons op. Natuurlijk proberen we onze portfolio zo up-to-date mogelijk te houden maar helaas is dit niet onze sterkste kant. Kijk voor een meest actuele indruk van ons werk op www.pinterest.com/bonteraaf

Of kijk eens op onze prijslijstpagina waar je ook vrijblijvend de vragenlijst voor de trouwkaarten of gastenboeken kunt invullen. Op basis van deze vragenlijsten kunnen we jullie zo goed mogelijk adviseren en de mogelijkheden bespreken.

We gaan graag de uitdaging aan om samen iets unieks te creëren. Graag denken we mee en denken we verder waardoor er altijd een ontwerp ontstaat dat het hart raakt.