Ja! Ze heeft ja gezegd, of hij, of jullie samen…

Jullie gaan trouwen en willen natuurlijk een opvallende, unieke uitnodiging. Dan ontwerpen en/of illustreren we graag bijzondere trouwkaarten voor jullie.

Van klassieke bruiloft tot anders dan anders. Altijd in de sfeer die bij jullie past en met oneindig veel mogelijkheden.

Kiezen jullie voor een romantische of juiste stoere portretillustratie (een illustratie van jullie als bruidspaar) die terug komt op de trouwkaart of een gepersonaliseerd gastenboek? Of past een typografische kaart of het Great Gatsby thema beter bij jullie? Gaan jullie voor industrieel design of trouwen in het bos waar een kaart op groeipapier de symboliek van jullie groeiende liefde mooi weer geeft? In al deze gevallen helpen we jullie graag!

De uitnodiging kan op allerlei soorten papier uitgevoerd worden, van klassiek oud hollands geschept tot chique papier met bedrukking met goud of zilverfolie. En van gerecycled natuurkarton tot groeipapier, dit is papier met zaden er in wat geplant kan worden. Of je kiest er voor om de bedankjes op dit bijzondere papier weg te geven. Je geeft dan een kaartje (met houten tags met jullie namen en trouwdatum) en een DIY bloemetje in 1. Hier lees je meer over het gebruik van groeipapier.

Huwelijkshuisstijl

Een complete huwelijkhuisstijl behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Door alles in één kleur of thema uit te voeren ontstaat er een mooie herkenbare sfeer voor jullie mooiste dag. Zo’n huwelijkshuisstijl kan bijvoorbeeld al bestaan uit alleen de trouwkaart en een bijpassend uniek gastenboek voor jullie bruiloft of een combinatie van onderstaande artikelen in één herkenbare stijl.

Deze huwelijksitems hebben we eerder voor bruidsparen mogen maken:

 • save the date kaart (op papier per post verzonden of digitaal om via mail of social media te versturen) of change the date
 • trouwkaarten (van gedrukte kaart, groeipapierkaart, uitnodigingsticket tot A3 trouwposter)
 • menukaart (soms gecombineerd met de naambordjes zodat de gasten meteen weten waar ze mogen gaan zitten)
 • naamkaartje (soms gecombineerd met de menukaart)
 • houten servetringen (ook bruikbaar als naambordje)
 • tafelnummerbordjes passend bij de bruiloft decoratie
 • wijnflesetiketten
 • trouwakte
 • kindertrouwakte
 • houten of ingebonden gastenboek met leuke invulkaarten
 • bedankjes (groeipapierkaartje met houten tags)

Bruiloft artikelen in de webshop

Neem ook eens een kijkje in onze webshop bij de categorie bruiloft.

Hier vind je ons standaard assortiment met producten als een houten gastenboek (al dan niet gepersonaliseerd), invulkaarten, bedankjes, gelaserde trouwkaarten. Hier vind je ook het vrijgezellenfeestboek met bijpassende invulkaarten, ook leuk om cadeau te doen.

Enthousiast geworden?

Kijk maar eens bij de voorbeelden of neem contact met ons op. Natuurlijk proberen we onze portfolio zo up-to-date mogelijk te houden maar helaas is dit niet onze sterkste kant. Kijk voor wat uitgebreidere trouwinspiratie op onze Pinterestpagina.

Of klik hier om vrijblijvend de vragenlijst kaarten voor de trouwkaarten of de vragenlijst herinnerboeken voor gastenboeken op maat kunt invullen. Op basis van deze vragenlijst(en) kunnen we jullie zo goed mogelijk adviseren en de mogelijkheden bespreken.

We gaan graag de uitdaging aan om samen iets unieks te creëren. We denken mee en denken we verder waardoor er altijd een ontwerp ontstaat dat het hart raakt.