Op zoek naar een geboortekaartje?

Of het nu om jullie eerste kindje gaat, een nieuw broertje of zusje, een tweeling of adoptie, wij ontwerpen en illustreren een persoonlijk en passend kaartje op maat voor jullie. Een bijzondere geboortekaart voor een zoon, een dochter of een tweeling. Bij een kaartje op maat werken wij graag nauw samen met jullie om iets bijzonders te creëren. Hoe leuk is het dan om een kraamboek in dezelfde stijl te hebben?

Ook bij vroeggeboorte of het verlies van een kindje denken wij mee om iets te maken wat bij jullie situatie en gevoel past. Ook hier kunnen de houten herinnerboeken en het groeipapier met zaden er in een mooie en symbolische rol spelen.

Bij het geboortekaartje ontwerpen we graag een passende digitale variant van de kaart. Dit is een mooie manier om het goede nieuws via social media of e-mail te verspreiden.

Baby artikelen in de webshop

Neem ook eens een kijkje in onze webshop bij de categorie baby.

Hier vind je ons standaard assortiment met producten voor tijdens de zwangerschap zoals het houten vriendenboek voor de babyshower met bijpassende invulkaarten. Het babyboek met naam en eventueel het sterrenbeeld van de zoon of dochter. En natuurlijk ook diverse soorten standaard geboortekaartjes en een houten kraamboek (al dan niet gepersonaliseerd), kraamvisite invulkaarten en kraambedankjes. De geboortekaartjes in de webshop bieden een brede keus aan leuke illustraties zoals de sterrenbeelden en geboortekaartjes voor tweelingen.

Enthousiast geworden?

Scroll eens door de voorbeelden of neem contact met ons op. Natuurlijk proberen we onze portfolio zo up-to-date mogelijk te houden maar helaas is dit niet onze sterkste kant. Kijk eens voor wat inspiratie op het gebied van kraambezoekboeken, unieke geboortekaartjes op groeipapier of met familieportretillustratie en bedankjes op maat op onze Pinterestpagina.

Of bezoek onze prijslijstpagina waar je ook vrijblijvend de vragenlijst voor de geboortekaarten of kraamboeken kunt invullen. Op basis van deze vragenlijst(en) kunnen we jullie zo goed mogelijk adviseren en de mogelijkheden bespreken.

We denken mee en denken we verder waardoor er altijd een ontwerp ontstaat dat het hart raakt.